Jon Bon Jovi a concertat, pentru a doua oara in Romania, duminica in Piata Constitutiei. La final, starul rock si-a cerut scuze fanilor pentru prestatie.

Turneul european "This House is Nor For Sale" al trupei Bon Jovi s-a incheiat cu concertul de la Bucuresti.

Precum era de asteptat, zeci de mii de oameni au asistat la cel de-al doilea concert (dupa cel din 2011) sustinut in Capitala. Din pacate, se pare ca, desi formatia a avut o prestatie impecabila, cea a solistului Bon Jovi nu s-a ridicat la asteptarile publicului.

Mai mult, concertul s-a scurtat cu o jumatate de ora, cel mai probabil din cauza problemelor cu vocea pe care Bon Jovi le-a avut, noteaza stiripesurse.ro.

La final, el si-a cerut scuze fanilor inainte de ultima piesa: "Imi pare rau ca nu am fost chiar pe ritm".

Reactiile fanilor dupa concertul Bon Jovi 2019

Mai multi fani au fost atat de dezamagiti de prestatia de la concert, incat au plecat inainte ca acesta sa se termine.

“Din moment ce plecam acum e clar ca se putea si mai bine. Sonorizarea proasta .. sau nu sonorizarea, vocea... Cred ca e putin obosit artistul”, a spus un spectator, citat de stirileprotv.ro.

“Trupa super buna... Interpretul probabil ca nu mai poate”; “Nu mi-a placut. L-am vazut si in 2011, parca, si a fost super. Acum...la pamant... nu il mai tine vocea”, au mai fost alte pareri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.