Trupa americana de rock Bon Jovi va concerta duminica in Piata Constitutiei in cadrul turneului "This House Is Not for Sale", unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii.

Trupa va urca pe scena in formula: Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, John Shanks, chitara, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013.

In deschiderea evenimentului vor concerta doua formatii romanesti - Gramofone (de la 17,15 la 18,00) si Firma (de la 18,30 - 19,30), urmand ca dupa 20,30 pana la ora 23,00 sa urce pe scena trupa lui Jon Bon Jovi, scrie Agerpres.

Potrivit set-list-ului de la concertele anterioare sustinute in Europa, Bon Jovi va incepe concertul din Piata Constitutiei cu piesa care da titlul turnului, "This House Is Not for Sale", dupa care vor urma "Knockout" si "You Giver Love a Bad Name".

Din concert nu vor lipsi piese ca "Roller Coaster", "Lost Highway", "Bed of Roses", "It's My Life", "Keep The Faith" sau "I'll Sleep When I'm Dead". Pentru bis-uri, trupa are pregatite trei piesei - "Raise Your Hands", "Wanted Dead or Alive" si "Livin' on a Prayer".

Reguli de acces la concertul Bon Jovi 2019

Intrarea in zona de concert se va face la ora 14,30 pentru membrii Fan Club-ului Bon Jovi si de la ora 15,00 pentru public.

Potrivit organizatorilor, la intrare, toti participantii vor fi controlati de agentii de securitate.

Accesul cu alimente si bauturi din afara locatiei nu este permis. Cei care doresc sa achizitioneze bauturi racoritoare si gustari o vor putea face de la punctele de vanzare din interiorul locatiei.

Accesul in spatiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 7 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 3 ani este strict interzisa. Copiii ce au varsta intre 3 si 16 ani pot participa doar insotiti de parinti, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora.

Este interzis accesul cu rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4, sticle, conserve, scaune pliabile, mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei, artificii, arme, obiecte periculoase, cutite, spray paralizant, lanturi, steaguri sau alte obiecte care reprezinta un pericol public, obiecte cu laser, Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe, bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3, umbrele (in caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Citeste si:
Mai mult decât modă, un stil de viață. Lefties se lansează oficial...
Mai mult decât modă, un stil...

Concertul Bon Jovi de la Bucuresti este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.