Soția lui Mihai Petre a spus care secretul unui trup de invidiat, care arată foarte bine în ciuda faptului că are deja 41 de ani. Care este regula de la care nu se abate niciodată!

Elwira Petre, secretul unui trup perfect

Elwira Petre este o femeie pe care multe o iau drept model, mai ales datorită felului în care aceasta arată la cei 41 de ani ai săi. Partenera de viață a lui Mihai Petre le-a dat mereu sfaturi urmăritoarelor sale în acest sens, iar de curând a spus care este secretul ei în acest sens și care sunt regulile de la care nu se abate niciodată. A avea un corp ca tras prin inel nu este deloc ușor și necesită multe sacrificii, iar ea a fost mereu conștientă de lucrul acesta, făcând tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se simți bine în pielea sa.

Soția dansatorului a avut o pauză de două luni în care nu a mai făcut deloc mișcare, acesta fiind unul dintre cele mai mari regrete pe care le are, dar a revenit în forță și a transmis că, mai mult ca sigur, va avea o febră musculară. Asta nu o va împiedica să facă mișcare în continuare, iar regula de la care nu se abate niciodată este legată de faptul că face 20 de minute de sport în fiecare zi, oricât de ocupată ar fi.

De asemenea, le-a transmis fanelor sale că sportul nu este benefic doar pentru aspectul fizic, ci și pentru o postură corectă, o musculatură puternică, balans mai bun, dar mai ales pentru încrederea în sine și pentru un somn liniștitor.

„În fiecare minut am regretat că am făcut pauza asta, a fost chiar greu… cu siguranță mă voi trezi cu febră musculară. Dar o să revin în formă cât de curând, voi persevera pentru că știu câte beneficii îmi oferă sportul . Cu 20 de minute de sport zilnic poți avea: corp mai armonios, balans mai bun, postură corectă, musculatură puternică, ceea ce va scădea riscul de accidentări, vei dormi mai bine, vei fi mai încrezător. Vei avea mintea limpede, vei face față mai bine stresului în timpul zilei. Cum suna asta? Eu le simt pe pielea mea, vă sfătuiesc din experiență”, a scris Elwira Petre, pe social media.

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Pepe și soția sa. Ce spune...
Ce diferență de vârstă este...

Având în vedere că a fost concurentă și câștigătoare a emisiunii America Express, unde a participat alături de soțul ei, fanii sunt de părere că nimic nu îi poate sta în cale, când își propune ceva. Este o femeie ambițioasă, care nu se va da bătută nici în acest caz.

„Chiar dacă a fost mai greuț nu mă las. Mai ales că formele ușoare de mișcare sunt la îndemână: alergat, o plimbare cu bicicleta, mers alert pe jos 15-20 minute, chiar și curățenie intensă în casă”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2023 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.