Elwira și Mihai Petre au fost invitații într-un podcast recent, unde au vorbit printre altele și despre începuturile carierei lor, dar mai ales despre proiectul „Dansez pentru tine” care la vremea respectivă a avut un real succes și care le-a schimbat viețile în adevăratul sens al cuvântului.

Elwira și Mihai Petre, despre proiectul „Dansez pentru tine”

Elwira și Mihai Petre au fost reticenți la începuturile carierei lor, când a venit vorba de a face parte din mult cunoscutul și apreciatul proiect „Dansez pentru tine”, fără să aibă la vremea aceea idee că a face parte din el însemna un pas uriaș în carierele lor. Ei bine, invitați într-un podcast, foștii concurenți de la Asia Express și-au amintit de vremurile respective și au povestit cu lux de amănunte cum a început toată povestea lor frumoasă la care unii nici măcar nu au curajul să viseze și care pentru mulți este o sursă de inspirație.

Mihai Petre a fost cel care s-a îndoit cel mai tare de emisiunea care l-a făcut cunoscut întregii lumi și a povestit că nu a avut tocmai o experiență bună la început, dar toate au început să capete o formă pe parcurs. În primul sezon, el a fostcoregraf, urmând ca mai apoi să devină jurat și chiar unul foarte dur despre care oamenii de acasă aveau mereu câte ceva de comentat. Producătorii concursului l-au ales în timpul unei caravane prin țară, când și-au dat seama că are toate calitățile de care ei au nevoie pentru show.

„E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi. Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială.

Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc”, a declarat Mihai Petre, la Pro FM.

Elwira Petre a fost cea care a luat decizia importantă în acest caz și și-a sfătuit partenerul să se implice în show, deoarece ea cunoștea destul de bine formatul din țara natală. Din câte a povestit chiar vedeta în cadrul podcast-ului în care a fost invitată alături de soțul ei, mulțu colegi din generația sau au participat la acel proiect, iar acest lucru i-a dat și mai multă îndredere în ceea ce avea să urmeze.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

„Eu știam formatul ăsta din Polonia. Mulți colegi din generația mea au început să participe la acest proiect, în Polonia. Noi aveam o perioadă structurată, cu concursuri, iar pe noi ne încurca această emisiune”, a declarat Elwira Petre.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.