Chris Martin, solistul trupei Coldplay, si actrita americana Dakota Johnson s-au despartit dupa doi ani de relatie, potrivit mass-media britanice, citate de ziarul spaniol El Pais.

Despartirea dintre cei doi ar fi intervenit dupa mai multe discutii aprinse cu privire la intemeierea unei familii. Se pare ca motivul care a dus la ruptura ar fi acela ca actrita din 'Fifty Shades of Grey' nu era pregatita sa aiba copii.

"Se vorbea despre logodna, dar acum el spune prietenilor ca au decis sa porneasca pe drumuri separate, ceea ce a fost o adevarata surpriza pentru toti", a asigurat saptamana trecuta o sursa ziarului The Sun. Un apropiat al cuplului a declarat presei britanice ca Dakota si Chris nu mai puteau continua relatia pentru ca nu reuseau sa se puna de acord pe aceasta tema.

"Chris a fost foarte clar, i-a spus ca vrea copii cat mai repede, insa pentru Dakota cariera este mult mai importanta, este momentul ei de glorie la Hollywood, astfel ca nu a putut sa-i dea raspunsul pe care el dorea sa-l auda, cel putin nu acum", a declarat sursa ziarelor Sunday Express si Daily Mail.

Deocamdata nici actrita nici muzicianul nu au confirmat despartirea, insa zvonurile au inceput sa apara dupa ce luna trecuta se vorbea despre o logodna intre cei doi si chiar de o posibila sarcina a Dakotei. Zvonurile au aparut la 29 mai, de ziua actritei, cand vila in care se sarbatorea evenimentul era plina de baloane roz si albastre, culori asociate de obicei sexului bebelusului. Reprezentantii celor doi au negat insa aceste zvonuri.

Anul acesta, Chris Martin cumparase cu 4,25 milioane de lire sterline o vila pe plaja, in Malibu, pentru a locui impreuna cu Dakota. Surse apropiate cantaretului britanic au marturisit ca "relatia dintre ei este cat se poate serioasa", scrie Agerpres.

Ultima oara cand Chris si Dakota au fost surprinsi impreuna intr-un loc public a fost in noiembrie anul trecut, la restaurantul Sushi Park din Los Angeles. Potrivit revistei People, Gwyneth Paltrow, fosta sotie a lui Chris Martin, a facut multe eforturi pentru a o integra pe Dakota in familia ei.

Citeste si:
Cuplurile anului 2017: De la impacari neasteptate la noi povesti de...
Cuplurile anului 2017: De la...

Este cunoscut faptul ca, desi au divortat, Chris si Gwyneth au ramas in relatii buni, pentru a fi alaturi de copiii lor, Apple si Moses. Cu toate acestea, Gwyneth a incalcat de multe ori regulile, insinuandu-se in idila dintre Chris cu Dakota, mai mult decat era cazul, potrivit El Pais.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.