LifeStar 21 Mai 2019 16:22
Johnny Depp a acuzat-o pe cea de-a doua sotie a lui, Amber Heard, ca s-a prezentat la tribunal cu ''vanatai desenate'', negand inca o data acuzatiile de abuz fizic formulate impotriva sa, intr-o noua serie de documente depuse in instanta, informeaza marti Press Association.

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit in 2015, iar doi ani mai tarziu, au fost protagonistii unui divort rasunator, fiecare dintre soti acuzandu-l pe celalalt de comiterea unor fapte violente.

Dupa ce Amber Heard (cunoscuta pentru rolul din filmul ''Aquaman'') a publicat in decembrie 2018 un editorial in The Washington Post, in care s-a descris ca victima a violentei domestice, Johnny Depp i-a intentat un proces de calomnie, prin care a solicitat daune de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard a solicitat unui judecator din Virginia sa respinga actiunea, demers care a atras o noua reactie din partea lui Johnny Depp, scrie Agerpres.

"Am respins vehement acuzatiile doamnei Heard imediat dupa ce le-a formulat pentru prima data, in mai 2016, cand a mers la tribunal pentru a obtine un ordin temporar de restrictie afisand vanatai desenate, pe care martorii si camerele de supraveghere arata cu nu le avea in niciuna dintre zilele saptamanii precedente", a scris intr-o declaratie actorul in varsta de 55 de ani, unul dintre protagonistii francizei ''Pirates Of The Caribbean''.

"Voi continua sa le neg tot restul vietii mele", a mai spus Johnny Depp.

"Nu am agresat-o niciodata de doamna Heard si nicio alta femeie", a spus actorul, care a acuzat-o apoi pe Amber Heard ca ea a fost agresorul in relatia lor.

"Ea a fost agresorul, iar eu am fost victima. In timp ce amesteca amfetamine obtinute pe baza de reteta cu medicamente procurate fara reteta si cu alcool, doamna Heard a comis nenumarate acte de violenta domestica impotriva mea, deseori in prezenta unui martor, ceea ce in anumite cazuri mi-a provocat vatamari corporale grave", a spus Johnny Depp.

Avocatul actritei Amber Heard a negat acuzatiile

Avocatul actritei Amber Heard, Eric George, a negat acuzatiile si a facut referire la alte actiuni in justitie in care este implicat Johnny Depp, intentate impotriva fostilor lui avocati si manageri.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

"Dovezile in acest caz sunt clare: Johnny Depp a lovit-o in repetate randuri pe Amber Heard", a declarat Eric George pentru revista People.

''Incercarile disperate tot mai numeroase ale domnului Depp si ale sustinatorilor sai de a-si revitaliza cariera demarand procese nefondate impotriva multor oameni apropiati - fostii sai avocati, fostii manageri si fosta sotie - nu mai pacalesc pe nimeni", a adaugat Eric George.

"In lumina importantelor actiuni ale campaniei #TimesUp de a dezvalui tacticile folosite de agresori pentru a-si traumatiza in continuarea victimele, nici comunitatea artistica, nici publicul nu se vor lasa pacaliti de teoriile conspirationiste de blamare a victimei utilizate de domnul Depp", a adaugat acesta.

Relatia romantica dintre Johnny Depp si Amber Heard a inceput pe platoul comediei ''The Rum Diary'', in 2011. Cei doi actori s-au casatorit in Los Angeles in februarie 2015.

Citeste si:
Amber Heard nu are bani să îi plătească despăgubirile lui Johnny Depp
Amber Heard nu are bani să îi...

In mai 2016, Amber Heard a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Johnny Depp, dupa ce l-a acuzat de abuzuri, fapte pe care actorul le-a negat.

Cuplul a ajuns la o intelegere in afara instantei in 2017, in urma careia Amber Heard a donat suma de 7 milioane de dolari, obtinuta prin acordul de divort, unor actiuni caritabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.