LifeStar 10 Mai 2019 13:11
Sa ai o gradina din care sa obtii propria recolta poate fi o satisfactie uriasa. Pentru unii cultivatori norocosi eforturile au avut rezultate peste masura, acestia gasind legume uriase!

Se cunosc cazuri de Cartea Recordurilor - de la sporturi, la animale, mancaruri si infatisari. Motiv pentru care ai crede ca nimic nu te mai poate surprinde, cand apar diverse situatii peste limita normalului. Si totusi, unii gradinari au avut parte de surprize chiar in privinta propriilor recolte.

Bright Side a strans intr-un singur loc cateva dintre cele mai mari legume descoperite si le poti vedea si tu in prezentarea de mai jos. De la extaz la uimire, de la un sentiment de satisfactie, la unul de mandrie, iata-le mai jos:

O ceapa uriasa



O salata ca o floare

Sfecla pentru sucuri naturale

Mandru cu un cartof dulce

Dovlecei cu cravata

Castraveti pentru intreaga familie

Morcovi mandri de voie mare

Dovleacul din Cenusareasa

FRIDAY UPDATE! Leo and Jordyn lookin’ fine in the glow of a September evening. He gained a little bit this week but not too much, his plant part is mostly toast and I’m too busy with the new market and apple harvest to baby him anymore. 🤞 that his few green leaves and another month means a bit more on the scale. DAP 80 ##1586lyons #giantpumpkin #jordynaddedforperspective #atlanticgiant #pumpkin #pumpkinpatch #farm #fun #fall #abbotsford #fraservalley #annualfarmervswifepumpkingrowingcontest

Citeste si:
Legumele românești de sezon ne costă mai mult cu 50% față de anul...
Legumele românești de sezon...

A post shared by Willow View Farms (@willowviewfarms) on

Doar o rosie pentru salata

Dovlecel cat tine de mare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.