LifeStar 7 Mai 2019 13:28 de Clara Vacaru
Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a nascut luni intr-o clinica privata din centrul Londrei, unde fusese internata duminica, nu la domiciliu, avand in vedere ca sarcina depasise termenul, potrivit tabloidului britanic Daily Mail, citat marti de EFE.

Pana acum, se credea ca Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, a nascut la resedinta sa Frogmore House, aflata pe domeniul Castelului Windsor (din afara Londrei), dar se pare ca ea a fost internata duminica la clinica din Portland de printul Harry si de o echipa de securitate.

Potrivit ziarului britanic, transportul si internarea lui Meghan la clinica s-au facut in cel mai mare secret, avand in vedere ca nici membrii de seama ai familiei regale nu au stiau despre aceasta spitalizare.

Palatul Buckingham, resedinta oficiala a familiei regale britanice, nu a oferit prea multe detalii despre nasterea bebelusului, despre care se stie ca a venit pe lume la ora 04:26 GMT si a avut la nastere greutatea de 3,3 kilograme.

Deocamdata nu se stie daca ducesei de Sussex i-a fost provocata nasterea, totusi printul Harry, in varsta de 34 de ani, a confirmat in scurte declaratii acordate presei ca sarcina depasise termenul.

Clinica din Portland, specializata in ginecologie si obstetrica, este utilizata de celebritati si tot acolo s-au nascut si fiicele ducelui de York, printesele Beatrice si Eugenia.

In cazul ducilor de Cambridge, printul William si Kate Middleton, cei trei copii ai lor s-au nascut intr-un salon privat al spitalului St Mary's, aflat in centrul Londrei. La cateva ore dupa cele trei nasteri, ambii parinti au iesit din clinica, cu bebelusul in brate, pentru a poza in fata reprezentantilor mass-media. (Sursa: Agerpres)


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.