LifeStar 3 Mai 2019 17:00
Cantaretul american Joe Jonas s-a casatorit cu actrita engleza Sophie Turner, interpreta personajului Sansa Stark din serialul TV "Game of Thrones", in cadrul unei ceremonii surpriza ce a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, informeaza Reuters.

Mai multe fotografii publicate pe retelele de socializare ii prezinta pe cei doi artisti in timp ce se casatoreau in Las Vegas, in fata unui imitator al cantaretului Elvis Presley.

Casatoria a avut loc la doar cateva ore dupa ce Joe Jonas, membru al grupului Jonas Brothers, a sustinut un recital alaturi de fratii lui la gala Billboard Music Awards, organizata in Las Vegas.

Un agent de presa al actritei Sophie Turner a confirmat pentru Reuters, prin intermediul unui e-mail, casatoria dintre artista britanica si cantaretul american, care erau logoditi din 2017, scrie Agerpres.

DJ-ul american Diplo a distribuit mai multe inregistrari video pe contul sau de Instagram care ii prezinta pe tinerii casatoriti. Prima dintre ele o arata pe Sophie Turner, imbracata in alb, sosind alaturi de Joe Jonas in cladirea in care a avut loc casatoria.

O alta inregistrare il prezinta pe Joe Jonas, in varsta de 29 de ani, stand langa altar, in fata caruia se afla imitatorul lui Elvis Presley, imbracat intr-un costum rosu.

Mireasa, in varsta de 23 de ani, apare in alta inregistrare, ce o prezinta in timp ce mergea spre altar, purtand un voal si tinand in maini un buchet de flori, pe acordurile piesei "Speechless", interpretata de duoul country San + Shay.

Un alt clip ii arata pe cei doi tineri in timp ce isi rosteau juramintele de credinta in fata altarului.

Mai multe site-uri specializate in entertainment au raportat anterior ca Sophie Turner si Joe Jonas urmau sa se casatoreasca in Franta in vara acestui an, noteaza Agerpres.

Intr-un interviu acordat revistei Harper's Bazaar si publicat in luna martie, Sophie Turner dezvaluia ca ea si partenerul ei de viata doresc ca nunta lor sa fie "un eveniment cat mai discret posibil, cat mai intim".

Citeste si:
Cum alegi ținuta potrivită pentru ceremonia de botez
Cum alegi ținuta potrivită...

Casatoria lor a avut loc la doar cinci luni dupa unul dintre fratii cantaretului Joe Jonas, Nick Jonas, s-a casatorit cu modelul si actrita Priyanka Chopra, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.