Iulia Albu a transmis un mesaj dupa ce creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata si a explicat de ce nu purta centura de siguranta la momentul producerii accidentului.

"Stiu ca nu purta niciodata centura, este un lucru pe care toti apropiatii il stim. Il deranja dintr-un motiv medical", a declarat Iulia Albu, citata de stirileprotv.ro.

Totodata, ea a scris un mesaj pe retelele de socializare dupa moartea creatorului de moda:

"Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu. Nu o sa insir cuvinte goale. Razvan a fost si va ramane un mare designer al Romaniei, dincolo de controversele care i-au marcat existenta. A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau. Pentru ca Razvan merita sa ne amintim de el asa cum a fost de fapt, si pentru ca intr-o lume a modei marcata de impostura, plagiat si mediocritate, Razvan a promovat intotdeauna adevarata valoare bazata pe studii de specialitate si munca. Imi vei lipsi enorm!", se arata intr-un mesaj pe Instagram.

Citeste si: Raluca Badulescu, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Suntem si vom fi mereu o singura inima

Odihnește-te în pace @razvan.ciobanu 🌑 Nu o să înșir cuvinte goale. Răzvan a fost și va rămâne un mare designer al României, dincolo de controversele care i-au marcat existența. A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său. Deși nu am făcut-o niciodată, astăzi am acordat un interviu colegilor mei de la @stirileprotvro pe care îl puteți urmări în aceasta seară pe @protv_romania. Pentru că Răzvan merită să ne amintim de el așa cum a fost de fapt, și pentru că într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Razvan a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate și muncă. Îmi vei lipsi enorm! 🌑

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Citeste si:
Bogdan Mocanu, mărturisiri cutremurătoare despre ziua în care era...
Bogdan Mocanu, mărturisiri...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.