Bogdan Mocanu și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu mai mulți ani de zile, când a făcut un grav accident de mașină. Recent, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță și a vorbit sincer despre ziua în care era să își piardă viața. 
 

Bogdan Mocanu a fost în stare de șoc

În adolescență, la scurt timp după obținerea permisului de conducere, Bogdan Mocanu se afla în mașina proprie alături de un prieten. Fiind începător, a pierdut controlul volanului, s-a speriat, a luat mâinile de pe volan, iar cei doi au ajuns pe marginea drumului. Cel mai probabil, cea care l-a salvat a fost centura de siguranță.

Persoana care se afla în dreapta nu a avut de mult noroc precum Bogdan Mocanu, ci a fost grav rănit, mai ales că nici centura de siguranță nu se afla la locul ei. A fost un moment crunt pentru fostul iubit al Andrei Voloș care și-a revenit cu greu din șocul trăit și care a crezut că viața i se va sfârși în seara respectivă.

Invitat în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, și-a amintit de accidentul suferit și a povestit că nici măcar nu își putea mișca picioarele, iar în clipa când și-a văzut amicul în stare gravă, s-a speriat și mai tare crezând că nu mai este în viață. Din fericire, ambii au scăpat cu viață, dar Mocanu nu a fost ferit de astfel de pericole, iar acum aproximativ un an a mai avut un accident de mașină, în timp ce se afla la mare.

"M-am răsturnat cu mașina după ce mi-am luat permisul, era primul drum lung. Mergeam și, vorba aia, drumul a luat-o la stânga și mașina mergea în față. Era un șanț mare, printre dealuri, între Iași și Vaslui.Mai eram cu cineva în mașină, eu purtam centura și el nu. Atunci când mașina a părăsit drumul, fiind începător, am lăsat mâna de pe volan și m-am ținut de centură și m-am ținut în brațe singur. Când m-am trezit, mașina era pe o parte, toate geamurile sparte, băiatul de lângă mine atârna în jos. Eu nu puteam să îmi mișc picioarele, credeam că am paralizat, aveam o mie de gânduri pe secundă. Am realizat că de fapt era portiera care îmi ținea picioarele, am mișcat degetele. Când mă uit în dreapta, deasupra mea, ăla atârnat, strâns în centură, cu gura căscată, ochii închiși.", a povestit Bogdan Mocanu, pentru „În Oglindă”.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.