Actrita britanica Mya-Lecia Naylor, care  a aparut in emisiunea "Millie Inbetween" si in serialul "Almost Never", a murit brusc la varsta de doar 16 ani, transmite BBC.

Anuntul a fost facut de managerul actritei. Ea ar fi murit pe 7 aprilie, dupa ce a lesinat.

"Este o mare durere sa anunt ca Mya-Lecia Naylor, pe care stiti din serialele de televiziune «Millie Inbetween» si«Almost Never», a murit. Mya-Lecia era foarte iubita in familia BBC Children si era o actrita, cantareata si dansatoare foarte talentata. Ne va fi dor de ea foarte mult .Dragostea si gandurile noastre sunt alaturi de familia si prietenii ei in acest moment dificil", a precizat un reprezentant al BBC, potrivit The Sun.

Cauza mortii nu este deocamdata cunoscuta.

Mya-Lecia Naylor a devenit cunoscuta inca de la varsta de un an, cand a fost distribuita in serialul de televiziune "Absolutely Fabulous". In anul 2012, ea a jucat alaturi de Tom Hanks si Halle Berry in pelicula "Cloud Atlas", potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.