Emma Neagu, tanara de 15 ani care a impresionat juriul si telespectatorii la Romanii au talent, in acest sezon, a incetat din viata. Tanara suferea de cancer osos si avea metastaze inca din momentul in care a decis sa participa la show-ul de talente.

La aflarea vestii, Florin Calinescu, unul dintre jurati, a postat pe Facebook un mesaj scurt: ”Emma. Te rog sa ne ierti!”.

Emma Neagu a murit pe data de 7 aprilie la varsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boala cu care a fost diagnosticata in anul 2017. Ea era pasionata de gimnastica si s-a dedicat ei inca de la varsta de trei ani si jumatate, reusind sa faca performanta in acest domeniu in ciuda faptului ca a ales sa-i fie amputat piciorul, tocmai pentru a nu renunta la pasiunea ei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.