Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, a fost la un pas de moarte, iar in prezent ''se simte bine'', a declarat fratele sau pentru publicatia britanica Sunday People a grupului Mirror.

Vedeta in varsta de 75 de ani a suportat saptamana trecuta o interventie chirurgicala de urgenta de inlocuire a unei valve cardiace.

Fratele sau, Chris, in varsta de 71 de ani, a declarat ca Mick a reusit sa supravietuiasca datorita unui control medical de rutina.

Problema cardiaca ce nu fusese diagnosticata anterior - similara celei care a condus la decesul muzicianului Joe Strummer din formatia The Clash, la varsta de 50 de ani - a fost depistata in urma unei ecografii cardiace.

''Mick este OK. Am vorbit cu el... se simte bine. (Problema) a fost observata la o ecografie, asa ca i se poate intampla oricui'', a declarat Chris pentru Sunday People.

''I s-a intamplat lui Joe (Strummer). S-a intors acasa dupa a fost cu cainii la plimbare, iar sotia lui l-a gasit prabusit pe canapea. Avea aceasta problema cu valva. Tatal lui a murit din aceasi cauza. Era ereditara. In cazul lui Mick, (problema) a fost observata la un control'', a mai spus el.

''De aceea, cand ajungi la o anumita varsta (medicii) vor sa verifice. Cand ajungi la 70 de ani trebuie sa ai grija. Am avut (si eu) cateva probleme de sanatate. Cel putin el nu a fost nevoit sa astepte la rand dupa NHS'', a adaugat Chris Jagger facand referire la Serviciul Public de Sanatate (NHS) din Marea Britanie.

Solistul trupei The Rolling Stones a fost operat cu succes la inima, a anuntat joi seara revista Billboard, potrivit careia starul britanic, care a suportat o interventie chirurgicala la o valva cardiaca intr-o clinica din New York, se afla in convalescenta si are o stare de sanatate buna, scrie Agerpres.

Procedura minim invaziva i-a permis rockerului britanic sa evite o operatie majora, iar medicii au reusit sa repare valva cardiaca folosind un cateter, fara sa realizeze o operatie pe cord deschis.

La 31 martie, trupa The Rolling Stones a anuntat ca si-a reprogramat concertele din turneul sau nord-american, intitulat "No Filter Tour", intrucat Mick Jagger urma sa suporte o interventie chirurgicala. Programat initial sa inceapa in aprilie, turneul va debuta in cele din urma in luna iulie, iar noi concerte in cadrul acestuia urmeaza sa fie anuntate in saptamanile viitoare.

Citeste si:
Mick Jagger a lansat o piesă cu ocazia ieșirii Angliei din carantină
Mick Jagger şi Dave Grohl au...

Chris Jagger, care a semnat un contract cu Universal pentru a scrie o carte despre The Rolling Stones, cu informatii din spatele scenei, a declarat ca sustinerea fanilor a fost ''emotionanta''.

Fratele lui Mick Jagger este la randul sau muzician, iar grupul sau, Chris Jagger Band, a editat recent albumul ''All The Best''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.