Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, era cufundat intr-o profunda depresie dupa despartirea de sotia sa, Mayumi Kai, o japoneza de profesie DJ. Desi nu exista un raport oficial al politiei, unele mass-media asigura ca Flint ar fi fost gasit spanzurat, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

Liam Howlett, component al grupului, a confirmat luni la cateva ore dupa anuntul decesului lui Keith Flint ca acesta s-a sinucis. La cateva zile dupa moartea sa tragica incep sa apara detalii despre depresia de care suferea muzicianul britanic si despre ceea ce l-a facut sa-si curme viata.

Potrivit mass-media britanice, artistul era profund afectat de despartirea, anul trecut, de sotia sa, Mayumi Kai, o DJ japoneza. Keith Flint (49 de ani) ar fi implorat-o pe fosta lui sotie sa se intoarca la el cu cateva zile inainte de moartea sa, potrivit ziarului The Sun.

Casa in care locuisera celor doi, scoasa la vanzare dupa destramarea cuplului, ar fi fost retrasa de pe piata in incercarea lui Flint de a se reimpaca cu sotia sa. Insa cand aceasta a refuzat si a insistat ca imobilul sa se vanda, artistul a fost distrus.

"Keith a sperat mereu ca lucrurile sa functioneze din nou intre ei si a sunat-o de cateva ori pe fosta lui sotie, implorand-o sa se intoarca la el", a declarat o sursa ziarului Daily Mail.

Desi nu exista un raport oficial al politiei, unele mass-media asigura ca Flint ar fi fost gasit spanzurat.

In anul 2006, Mayumi Kai a fost un sprijin esential pentru dezintoxicarea artistului de dependenta lui de droguri si alcool. "Mayumi nu are nicio vina, dar se pare ca Flint nu putea trai fara ea", a asigurat sursa.

Intr-un prim moment, s-a crezut ca Mayumi se afla intr-un turneu la Tokyo si ca aceasta redistribuise un tweet despre moartea muzicianului pe retelele de socializare, fapt ce a creat confuzie. Deocamdata nu exista o reactie din partea lui Mayumi Kai, protagonista involuntara a povestirii, scrie Agerpres.

A fost o alta DJ - confundata de presa - care seamana foarte mult cu fosta sotie a lui Flint si care foloseste acelasi nume de scena, cea care a fost nevoita sa publice un mesaj pentru clarifica situatia.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

"Nu sunt eu DJ Mayumi care este sotia defunctului muzician Keith Flint (..) M-a intristat foarte tare sa aflu despre moartea lui Keith. Sunt o mare fana Prodigy si am pus de multe ori piesele lor. Inima mea este alaturi de familia lui Keith, de prietenii si de fanii sai. Nu va fi uitat deoarece muzica lui va dainui pentru totdeauna!", a scris aceasta DJ pe contul sau de Instagram.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.