Cantaretul britanic Ed Sheeran s-a casatorit cu o prietena din copilarie, Cherry Seabron, a anuntat joi tabloidul The Sun, citand un apropiat al starului pop.

Cei doi si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii discrete ce a fost organizata cu putin timp inainte de Craciun pe proprietatea din Suffolk a artistului, un comitat din vestul Angliei

"Ed s-a casatorit cu cateva zile inainte de Craciun. A fost o ceremonie foarte calma, la care au participat doar cativa fosti colegi de scoala, membri ai celor doua familii si preotul", a declarat un prieten apropiat al starului in varsta de 28 de ani, relateaza AFP.

"Au fost prezente circa 40 de persoane, fara Taylor Swift, fara directori de case de discuri, fara membri ai familiei regale si fara staruri pop. Nu a dorit o ceremonie zgomotoasa, voia ceva care sa fie cu adevarat doar pentru ei doi, o mica nunta de iarna", a adaugat acelasi prieten al artistului.

Potrivit aceleiasi surse, cuplul intentioneaza sa organizeze totusi si o ceremonie de nunta mai ampla pana la sfarsitul verii, pentru a sarbatori evenimentul in compania unui numar mai mare de invitati, scrie Agerpres.

Ed Sheeran a anuntat in ianuarie 2018 ca urma sa se casatoreasca cu o buna prietena de-a lui din copilarie, Cherry Seabron.

"M-am logodit cu putin timp inainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiti si indragostiti, iar pisicile noastre se simt si ele rasfatate", a anuntat cantaretul britanic intr-un mesaj publicat pe contul lui de Instagram, urmarit de 18 milioane de abonati. Mesajul insotea o fotografie care il prezenta pe artist sarutandu-si logodnica.

Cateva luni mai tarziu, starul facea urmatoarea declaratie pentru publicatia The Sunday Times: "E minunat sa cunosti oameni celebri, insa asta nu este adevarata viata, nu este realitatea, pentru ca, intr-o zi, totul se termina. Insa eu stiu ca Cherry este singura persoana care va fi mereu langa mine".

Ed Sheeran si Cherry Seabron se cunosc de la varsta de 11 ani, insa relatia lor de iubire a inceput abia in 2015. Starul pop si-a anuntat logodna la sfarsitul anului 2017 tot prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

Citeste si:
Cum alegi ținuta potrivită pentru ceremonia de botez
Cum alegi ținuta potrivită...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.