Toti ochii au fost atintiti duminica pe tinutele alese de actritele si actorii prezenti la gala Oscarurilor din acest an. Iata cateva dintre cele mai spectaculoase.

Rozul a fost culoarea preferata de vedete pentru cea de-a 91-a editie de decernare a premiilor Oscar, insa la Dolby Theatre din Los Angeles s-au putut remarca si nunate pale si metalice. Iata cateva dintre cele tinutele care au iesit in evidenta in gala din acest an:

Lady Gaga

Probabil una dintre cele mai fotografiate aparitii pe covorul rosu, Lady Gaga, nominalizata in categoria "cea mai buna actrita in rol principal", a evocat spiritul Hollywood-ului vintage, cu o superba rochie neagra semnata de Alexander McQueen, la care a asortat o pereche de manusi de seara, elegante, si un celebru colier cu diamante purtat de Audrey Hepburn, scrie Agerpres.

Glenn Close

Glenn Close, o alta candidata pentru rol principal, pentru interpretarea din "The Wife", a facut impresie cu o eleganta rochie lunga, cu trena, de culoare aurie, semnata de Carolina Herrera, la a carei realizare au fost folosite 4 milioane de margele.

Olivia Colman

Pe de alta parte, castigatoarea Olivia Colman, nu a reusit sa impresioneze prin rochia sa verde, sobra, la care a adaugat un sal amplu, al carui capat servea drept trena.

Regina King si Amy Adams

Per total, actritele nominalizate pentru rol secundar le-au eclipsat pe cele care au concurat pentru rol principal, vedete precum Regina King si Amy Adams optand pentru sofisticare in detrimentul atragerii atentiei. Printre exceptii s-a numarat Emma Stone, a carei rochie lunga, cu paiete, si-a atras comentarii nefavorabile, materialul din care era realizata fiind comparat cu o piele de peste arsa sau cu un fagure.
Citeste si:
Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după ce l-a...
Will Smith a demisionat de la...


Marie Kondo, Angela Bassett si Julia Roberts

Multe vedete au ales pentru aceasta gala rozul, in toate nuantele imaginabile, de la cel pudrat, care a putut fi admirat in tinuta lui Marie Kondo, pana la cel aprins, purtat de Angela Bassett sau de Julia Roberts.

Helen Mirren si Maya Rudolph

Pana si veterana Helen Mirren a ales o indrazneata tinuta din tul roz aprins, in timp ce starul din "Forever", Maya Rudolph, a purtat o ampla rochie de aceeasi culoare, cu model floral si volane, la care a asortat o capa.

Jason Momoa si Lisa Bonet

Chiar si starul din ''Aquaman", Jason Momoa, s-a alaturat acestui trend, facandu-si aparitia pe covorul rosu intr-un costum Fendi, de culoare roz deschis, creat de Karl Lagerfeld, insotit de sotia sa, Lisa Bonet, intr-o tinuta in aceeasi culoare, creata tot de regretatul designer.

Billy Porters si Spike Lee

In ceea ce priveste barbatii, marea majoritate a optat pentru tinute clasice - costum sau frac de culoare neagra - exceptiile notabile fiind Billy Porter, care a ales o extravaganta rochie-frac din catifea neagra, si regizorul Spike Lee, care a purtat un costum visiniu, creatia lui Ozwald Boateng, la care a asortat o pereche de Air Jordans aurii si un colier care ii aducea un omagiu legendei pop, Prince.
Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...


Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a facut remarcata cu o rochie cu maneci lungi, mulata, ce imita un mozaic realizat din sticla, creatie Tom Fod, potrivit adevarul.ro.

Emilia Clarke

Emilia Clarke a pariat in acest an pe o rochie de culoarea lavandei, stralucitoare si fara bretele, creatie Balmain.

Brie Larson

Tot pe o nuanta metalica a mizat si Brie Larson, care a imbracat o rochie de la Celine, lunga si crapata.

View this post on Instagram

👻 @theacademy

A post shared by Brie (@brielarson) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.