In Statele Unite a fost lansat un documentar, "Leaving Neverland", in care doi barbati povestesc ca ar fi fost victimele megastarului cand erau copii.

Documentarul dureaza patru ore si se bazeaza pe marturiile celor doi barbati care sustin ca ar fi fost victimele lui Michael Jackson cand erau mici.

"Chiar daca mi se intamplase mie, tot nu imi venea sa cred. Nu puteam sa cred ca este un lucru rau ceea ce a facut Michael, pana acum aproximativ 6 ani. Nu putem schimba ce s-a intamplat. Nu putem face nimic in ce il priveste pe Michael. E mort. Nu mai avem aceasta posibilitate. Ce s-a intamplat, s-a intamplat. Intrebarea este ce putem face cu asta? Cum putem folosi aceasta platforma pentru a spune povestea si, speram, sa ajutam alte victime (ale abuzurilor sexuale, n.r.)", a spus Wade Robson.

Relatarile au avut un puternic impact asupra victimelor, astfel ca realizatorii documentarului ar fi adus la premiera mai multi consilieri psihologici pentru spectatorii ce ar fi fost prea impresionati de declaratii, scrie digi24.ro.

Totusi, in ciuda numeroaselor acuze aduse megastarului, el a fost declarat nevinovat in procesele de pedofilie in care a fost implicat.

Anterior, in urma cu doua saptamani, mostenitorii lui Michael Jackson au descris joi drept ''scandalos si patetic'' documentarul care-l acuza pe regretatul artist de agresiuni sexuale.

"Iata o alta opera extravaganta, o tentativa scandaloasa si patetica de a exploata si de a face profit de pe urma lui Michael Jackson", au precizat mostenitorii cantaretului intr-un comunicat difuzat de mai multe mass-media din SUA.

Acest "asa-zis" documentar este "doar o reluare a unor afirmatii vechi si neintemeiate. Ar fi surprinzator daca vreun regizor demn de acest nume a fost implicat intr-un astfel de proiect ", se precizeaza in comunicat.

Documentarul, care isi ia numele de la extravaganta ferma construita de artist in California, a fost realizat de Dan Reed.

Citeste si:
Cinci morți după tragedia de la Crevedia. Cine este a cincea...
Cinci morți după tragedia de...

Producatorii "Leaving Neverland" au confirmat pentru revista de specialitate Rolling Stone ca cei doi barbati care il acuza pe Michael Jackson sunt coregraful Wade Robson, care a depus o plangere in 2013 impotriva regretatului cantaret, si James Safechuck, care i-a dat in judecata pe mostenitorii lui Michael Jackson.

Ambele cazuri au fost respinse in 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.