Actorul Alec Baldwin, care a aparut in fata unei instante din Manhattan, a acceptat sa urmeze un curs de managementul furiei dupa ce a pledat ''vinovat'' la acuzatia de hartuire care i s-a adus in urma unei altercatii pentru un loc de parcare petrecute in noiembrie, potrivit Reuters.

Actorul de 60 de ani, cunoscut pentru parodierea presedintelui american Donald Trump in emisiunea ''Saturday Night Live'', a pledat ''vinovat'' la acuzatia de hartuire si a fost condamnat la plata unei amenzi de 120 de dolari. Actorul urmeaza sa revina la tribunal pe 27 martie pentru a demonstra ca a finalizat cursul de management al furiei.

Purtand un costum de culoare inchisa, Baldwin nu a facut declaratii reporterilor inainte sau dupa audiere.

Potrivit politiei, Baldwin a fost arestat la 2 noiembrie si acuzat de agresiune si hartuire. Actorul a fost eliberat in aceeasi zi. Vedeta a mai aparut in fata instantei legat de acest incident in cadrul unei audieri desfasurate in data de 26 noiembrie, scrie Agerpres.

"In mod normal, n-as comenta asupra a ceva atat de gresit interpretat ca intamplarea de azi"
, se putea citi intr-o postare aparuta pe pagina de Twitter a fundatiei sale dupa incident. "Cu toate acestea, afirmatia potrivit careia as fi lovit pe cineva pentru un loc de parcare este falsa. Vreau sa se consemneze oficial macar acest lucru".

Baldwin a castigat un premiu Emmy in 2017 pentru parodia nemiloasa la adresa lui Trump. Actorul este cunoscut si pentru rolul din serialul NBC ''30 Rock''.

Nu este pentru prima data cand starul reactioneaza impulsiv. In 2014, a primit o somatie pentru tulburarea linistii publice dupa ce a intrat intr-o disputa cu agentii de politie care il oprisera pentru ca mergea cu bicicleta pe o strada cu sens unic in New York. Nu se stie cu exactitate care au fost consecintele somatiei primite.

In 2011, actorul a fost dat jos dintr-o cursa American Airlines, dupa ce a refuzat sa inceteze sa joace un joc pe telefonul inainte de decolare.

Un an mai tarziu, Baldwin a negat ca ar fi lovit o fotografa care incerca sa-l imortalizeze alaturi de logodnica sa, profesoara de yoga Hilaria Thomas. Baldwin si Thomas s-au casatorit in 2012 si au impreuna patru copii.

Citeste si:
Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai...
Festivalul de business al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.