Selly a fost implicat într-un accicent, recent. Vloggerul a recunoscut că el a fost cel care l-a provocat și a dat primele declarații despre cum s-a petrecut totul. Nu este prima dată când tânărul trece printr-o asemenea situație, cel mai important fiind faptul că nimeni nu a fost rănit.

Selly, despre accidentul pe care l-a provocat

Selly este unul dintre cei mai iubiți vloggeri de la noi din țară. Acesta are milioane de subscriberi pe YouTube și se bucură de succes încă de pe vremea când era doar un copil. Pentru mulți tineri de vârsta sa este un exemplu, pentru că a reușit să facă lucruri la care unii nici nu visează, dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu face și el greșeli despre care vorbește tot internetul, așa cum s-a întâmplat chiar în urmă cu o zi când a provocat un accident.

În cadrul unei emisiuni TV, el a acceptat să ofere câteva declarații despre cum s-a întâmplat totul. Selly a început prin a spune că se afla pe DN1 când a avut loc accidentul cu pricina, iar totul s-a produs după ce s-a format o coadă infernală, unde de regulă există riscuri de genul acesta. Vloggerul și-a luat toată vina asupra sa și a scăpat ușor, pentru că nimeni nu a fost rănit, iar mașinile nu au fost nici ele avariate.

„Eram pe DN1 şi se formase o coloană de maşini în faţă şi când se formează o coloană din asta brusc uneori există riscul să se producă. A fost vina mea, nu au fost avarii serioase la maşină, nici la a mea, nici la a domnului în care am intrat”, a declarat Selly, la Antena Stars.

Mai apoi, acesta a zis că situația s-a rezolvat destul de repede, pentru că au făcut amiabilă, iar mai apoi fiecare și-a văzut de drumul său. Fanii i-au fost alături și de această dată și s-au bucurat că nu i s-a întâmplat nimic rău, așa că i-au transmis toate gândurile lor bune. Nu este prima dată când trece printr-una ca asta, dar este prima dată când scapă ușor. Cel mai probabil, data viitoare va fi mult mai atent sau, cel puțin, așa speră admiratorii lui din mediul online.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

„Exact, am făcut amiabliă şi am mers mai departe în drumul meu”, a mai zis Selly.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.