Selly a povestit, de curând, că a renunțat să mai dea banii pe haine scumpe și nu și-a lăsat fanii în suspans, ci le-a povestit exact de ce a ajuns la concluzia că nu mai merită efortul de a investi sume enorme în articolele vestimentare pe care până nu demult le cumpăra fără să se gândească de două ori.

Selly face economii și nu mai dă banii pe orice

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi din țară și a reușit să îi cucerească pe urmăritorii săi, încă de la o vârstă fragedă nu doar datorită conținutului pe care îl posta, ci și datorită imaginii sale. Nu mai este un secret nici faptul că a cheltuit foarte mulți bani pe haine și că și-a luat tot ceea ce i-a poftit inima, ceea ce nu își dorește să lase să se mai întâmple de acum înainte și a explicat și de ce anume a ajuns să creadă că nu mai este necesar să își facă mofturile.

”Nu știu dacă am devenit neapărat mai econom, dar cred că s-au schimbat lucrurile pe care cheltui banii. Nu mai dau banii pe aceleași lucruri. Nu cred că mai cheltui atât de mult pe haine și pe genul acesta de mofturi, mai mult pe lucruri cu adevărat utile.”, a spus Selly, la Antena Stars.

Artistul nu crede că este vorba despre a face economii, dar crede că s-au schimbat multe lucruri în viața sa în toți acești ani. Nu mai pune atât de mare accent pe hainele pe care le poartă, deoarece a ajuns să creadă că valoarea unui om nu stă în articolele vestimentare scumpe pe care le poartă, ci în totul și cu totul alte lucruri. A început să se gândească la aceste aspecte, după ce s-a maturizat, fiind de părere că este un întreg proces prin care fiecare om trebuie să treacă.

”Știi cum e, prima dată îți satisfaci cele mai arzătoare dorințe, când dai prima dată de succes. Nu mai pun atât accent pentru că eu consider că nu ai nevoie de niște haine scumpe ca să demonstrezi valoarea cuiva. Cred că valoarea iese din alte lucruri. Mi-am dat și eu seama de treaba asta cu timpul, evident, într-un proces de maturizare și acum prefer să îmi investesc banii în chestii cu adevărat utile.”, a mai spus Selly.
Citeste si:
Unde se duc banii Oanei Roman. Vedeta a recunoscut pe ce își...
Unde se duc banii Oanei...

Selly a mai zis, la final, că ultima mare investiție pe care a făcut-o este în noul film pe care îl produce. În acest sens, a vrut să demonstreze că nu face neapărat economii, ci doar că au apărut alte lucruri mult mai importante pentru care să scoată bani din buzunar, acestea nemaifind hainele așa cum se întâmpla pe vremea când era doar un adolescent.

”Ultima mare investiție pe care am făcut-o este în noul film pe care îl produc. Deci, asta spun, nu neapărat că sunt mai econom, dar chestiile pe care cheltui banii s-au schimbat.”, a adăugat vloggerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.