Selly lucrează la al treilea film din cariera sa, iar recent a dat detalii despre acesta atât într-un vlog pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube, cât și în cadrul unui interviu. Vloggerul a dezvăluit data premierei, dar și care este bugetul aproximativ pentru această producție.

Selly, despre al treilea film pe care îl va lansa

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Acesta are undeva la peste 3 milioane de subscriberi pe canalul lui de YouTube, dar în afară de filmările pe care le face pentru admiratorii lui, se mai ocupă și cu tot felul de proiecte. Recent, acesta a anunțat faptul că va lansa cel de-al treilea film din cariera sa, care se numește ”Romina Vtm” pe care îl regizează alături de Matei Dima, cunoscut de toată lumea drept BRomania.

Din nefericire pentru fanii lui, Selly are doar un rol mic în cadrul acestuia, dar are încredere că va avea un real succes, deoarece este ceva nou în țara noastră. Producția aduce în atenția oamenilor persoane publice precum Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Costel Biju, dar și mulți actori consacrați, Ana Guran, Letiția Vlădescu sau Costi Max. Având în vedere lucrul acesta, tânărul are mare încredere că totul va decurge așa cum și-au propus și este nerăbdător ca fanii să poată urmări proiectul la care se lucrează de ani buni.

”Eu nu am decât o apariție foarte scurtă în filmul Romina pe care îl produc alături Matei Dima și Ștefan Lucian. Eu am un rol episodic, am două replici așa că nemulțumiții vor fi fanii mei (râde). Filmul va fi de un real succes, e o combinație de nume în distribuția filmului așa cum nu s-a mai văzut în România. Îl avem pe Bogdan de la Ploiești cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Costel Biju, alături de alți actori consacrați, Ana Guran, Letiția Vlădescu, Costi Max.

E o combinație din asta între actori și oameni din showbiz foarte cunoscuți și sunt convins că va avea succes pe marile ecrane”, a declarat Selly, pentru spynews.ro.

Filmul ”Romina Vtm” va avea premiera în cinematografe pe data de 2 ianuarie 2023, iar pe data de 25 decembrie va avea loc avanpremiera. Selly a mai zis că nu au încă un buget clar pentru acesta, dar este convins că esre un film care costă undeva la câteva sute de mii de euro. Este foarte mândru de echipa cu care a lucrat, fiindcă lucrurile s-au mișcat destul de repede și anume a durat doar 17 zile întregul proiect, dar crede că asta s-a datorat și experienței pe care ei o aveau deja.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

”Filmul se lansează pe data de 2 ianuarie 2023, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie, iar trailerul va ieși luna aceasta. Nu avem încă un buget, însă suntem în post-producție, dar cu siguranță e un film care costă câteva sute de mii de euro.

Echipa a fost foarte bine compusă, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am terminat în 17 zile tot proiectul. Echipa mai are filme la activ, au lucrat și la „Tabara”, așa că știu cum se mănâncă filmele, deci totul s-a desfășurat foarte bine. Am filmat în Costinești și în București, cam jumătate-jumătate”, a mai povestit el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.