Nicole Cherry face pregătiri intense pentru petrecerea pe care i-o va organiza fiicei sale cu ocazia împlinirii unui an. Ziua aceea va fi una specială, în care va avea loc și tăierea moțului, iar părinții fetiței sunt extrem de emoționați și speră ca totul să iasă așa cum au planificat.

Nicole Cherry: Va fi prima petrecere mare a Anastasiei”

Nicole Cherry este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere, iar odată cu venirea pe lume a fiicei sale și a lui Florin Popa a simțit că viața lor este una completă. A trecut aproape un an de când artista a devenit mamă pentru prima dată, iar acum se pregătește intens pentru cea mai mare petrecere a Anastasiei de până acum și anume cea organizată cu ocazia împlinirii vârstei de un anișor, zi în care va avea loc și tăierea moțului. Își dorește ca totul să iasă așa cum ea și partenerul ei și-au dorit și a oferit chiar și câteva declarații în acest sens.

Vedeta a mărturisit că va fi, cu siguranță, va avea loc o petrecere de care se vor bucura cu toții, deși nu vor la fel de mulți invitați ca la botez. Nicole Cherry este de părere că petrecerea aniversară trebuie să fie despre cea mică, nu despre numărul de oameni care vor fi alături de ei într-o zi atât de importantă. Familia și prietenii vor fi acolo, iar asta este tot ceea ce contează pentru cântăreață.


”Cu siguranță, va avea loc o petrecere de care ne vom bucura cu toții. Va fi prima petrecere mare a Anastasiei, mă rog, după botez va fi a doua. Nu va fi o petrecere atât de mare ca cea de botez, nu vor fi nici foarte mulți invitați. Vor fi prieteni de-ai ei. Până la urmă petrecerea aniversară va fi despre ea, nu despre un număr mare de persoane”, a declarat Nicole Cherry, pentru spynews.ro.

De când a adus-o pe lume pe Anastasia, viața lui Nicole Cherry s-a schimbat în totalitate, dar în bine. Vedeta este mult mai fericită, iar despre cea mică a spus că este foarte receptivă și deșteaptă, lucruri pe care nu le-a remarcat doar ea, ci și întreaga sa familie. De asemenea, cântăreața a spus că în momentul în care un copil are atât de multă energie precum al ei, își pune părinții în niște situații ceva mai dificile, dar important este că le face față cu succes. Nu și-ar fi dorit ca fiica ei să fie altfel.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

”Este inteligentă, asta am putut observa cu toții în familie, chiar e un copil receptiv. Bineînțeles că e și destul de greu, căci atunci când un copil are energie și e atât de receptiv îți crează și situații dificile, dar asta face parte din viața de mămică și mă bucur, nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Deja Anastasia spune câteva cuvinte, ne bucurăm împreună de abilitățile pe care le-a căpătat”, a mai zis artista de 23 de ani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.