Nicole Cherry a fost criticată dur de un stilist cunoscut, în cadrul unei emisiuni în direct. Acesta a analizat apariția partenerei de viață a lui Florin Popa la un eveniment monden și nu a avut deloc o părere prea bună despre alegerea făcută de aceasta.

Un stilist cunoscut a luat-o la ochi pe artistă

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, care are mare grijă de felul în care arată. Ori de câte ori este prezentă la un eveniment monden, artista vrea să arate impecabil, își alege cu grijă hainele și își dorește să iasă în evidență de fiecare dată. De asemenea, vrea să se și simtă confortabil în hainele pe care le poartă, mai ales când este nevoită să stea timp de câteva ore bune la evenimentele cu pricina.

Mulți au crezut că, după ce va deveni mamă, nu va mai da o atât de mare importanță petrecerilor mondene și nici nu va merge la atât de multe concerte, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Vedeta are o viață normală în care nu au intervenit prea multe schimbări, chiar dacă a adus pe lume un copil. A dorit să se bucure de viața sa în continuare și nu a văzut copilul ca pe o piedică în a face tot ceea ce își dorește, inclusiv să meargă la party-uri alături de prietenii săi.

De curând, frumoasa artistă și-a făcut apariția, în cadrul unui eveniment, îmbrăcată într-o ținută despre care ea a avut o părerea foarte bună și în care s-a simțit foarte confortabil, după cum chiar artista a ținut să precizeze. Nicole Cherry nu doar că s-a simțit bine în ținuta sa, dar a avut și foarte mare încredere că nu va greș cu alegerea pe care a făcut-o, doar că stilistul vedetelor, Neculai Stanciu, nu a avut o părere foarte bună. Acesta consideră că artista ar trebui să renunțe la hainele de cucoană, în ciuda faptului că este mamă, ci să opteze pentru niște haine potrivite vârstei sale.

„Pe cât este de elegantă, pe atât este comodă. Elegantă și comodă, greu de obicei să se întâmple asta, pentru că știm, femeile în general trebuie să suporte și să sufere mai mult. Cred că e o variantă masculină foarte frumoasă și altfel”, a declarat Nicole Cherry, la Pro TV.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...


„Nicole Cherry….cu mamele….dacă suntem mame, nu trebuie să fim cucoane. Adică, să ne punem gulere de genul. Nu înțeleg styling-ul. Ea este o fată superbă, are 20 și un pic. De ce să nu purtăm ținute conform vârstei, asta e de o altă vârstă. Genul ăsta de legătură o folosim când vrem să ascundem ceva. Nu este cazul”, a zis Neculai Stanciu, stilistul vedetelor, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.