Rolul de mamă este unul care, fără niciun fel de îndoială, o solicită destul de mult pe Nicole Cherry, dar care o și prinde de minune. Niciun sacrificiu pe care îl face pentru fiica ei și a lui Florin Popa nu i se pare prea mult, pentru că era conștientă de ceea ce o așteaptă, în clipa în care a început să își dorească să fie o mamă tânără.

Nicole Cherry, despre rolul de mamă

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. A intrat în industria muzicală încă de pe vremea când avea vârsta de 14 ani și tocmai de aceea, chiar și după ce s-a transformat într-o femeie în toată firea, mulți nu au putut să o privească decât ca pe un copil. În clipa în care a anunțat că a rămas gravidă pentru prima dată, mulți au fost în stare de șoc și de părere că s-a grăbit și că ar fi trebuit să se mai bucure de viață înainte de a face un pas atât de important, dar ea nu a ținut deloc cont de părerile lor.

Cântăreața se bucură de această experiență cu toată ființa sa, chiar dacă rolul de mamă este unul care o solicită la cote maxime. Oricât de greu i-ar fi, nu se dă deloc bătută și nu uită să aibă grijă și de silueta sa. Cea mică o ajută și ea în acest sens, deoarece a început să meargă și să exploreze casa, iar asta necesită o mare mare atenția din partea părinților ei.

În ceea privește stilul ei de viață, partenera de viață a lui Florin Popa, a spus că încearcă să aibă unul sănătos, în care să fie totuși un echilibru. Crede, de fapt, că acesta este secretul ei și că o orice femeie, după ce devine mamă capătă o strălucire aparte. În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a vorbit și despre rutina pe care o are fiica sa și este nerăbdătoare ca Anastasia să mai crească, pentru a pute face tot felul de lucruri împreună, pentru care acum este mult prea mică.

“Muncesc mult, mă ține în formă și Anastasia pentru că a început să meargă destul de mult, îi place să exploreze și ne solicită. Cam atât. În rest, încerc să am un stil de viață alimentar cât se poate de sănătos. Echilibru, în general, cred că acesta a fost secretul meu. Oricum, consider că o femeie, după ce devine mamă, capătă, cel puțin, un zâmbet, o strălucire mai aparte”, a declarat Nicole Cherry, pentru ego.ro.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...


“În mod normal, doarme pe la 9 jumătate, 10. Doarme mai mult la ultimul somn pe care îl are. Așteptăm acum tranziția, să renunțăm, ușor, ușor, la cele două somnuri și să ne bucurăm de un singur somn bun, să putem să facem mai multe împreună. Momentan, îmi place să fiu cu ea acasă. Ea, dacă își dorește să se odihnească, prefer să fie în mediul ei, să se simtă bine”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.