Nicole Cherry a spus lumii întregi care este persoana în care are cea mai mare încredere, care are grijă de fiica sa în timp ce ea este ocupată sau plecată la cântări. Artista nu o lasă pe Anastasia în grija oricui, ci știe că e pe mâini bune orice s-ar întâmpla, iar lucrul acesta o liniștește și o ajută să se concentreze mai bine pe ceea ce are de făcut.

Nicole Cherry își lasă fiica în grija unei persoane de încredere

În momentul în care a rămas însărcinată, multă lume credea despre Nicole Cherry că va ajunge să se plafoneze, că își va pune cariera pe cel de-al doilea loc și că va fi absentă o vreme de pe piața muzicală din România, pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale, însă lucrurile nu au stat deloc în felul acesta. Deși este o mamă care își iubește copilul și care are grijă ca acesta să nu ducă lipsă de nimic, artista acordă sufficient de multă atenție și carierei sale care ocupă un loc important în viața sa.

De asemenea, a lansat muzică nouă și urmează ca și astăzi sa scoată melodie pentru care a postat deja un teaser pe TikTok de care fanii ei sunt de-a dreptul încântați. Nu a renunțat nici la concertele sale din țară sau la petrecerile mondene, unde unii credeau că nu o vor vedea în viitorul apropiat, iar acest lucru se datoarează doar faptului că are o persoană de încredere care are grijă așa cum trebuie de Anastasia, în timp ce mama sa încearcă să nu aducă prea multe schimbări în viața sa, ci să facă la fel de multă muzică precum înainte de a deveni părinte pentru prima dată în viața sa.

Deși toată lumea credea că are o bonă care se ocupă de fiica ei și a lui Florin Popa, se pare că mama artistei este cea care are grijă de Anastasia, iar din când în când, se mai ocupă și verișoara partenerului ei. De asemenea, artista a spus că postura de mamă este una care o bucură extrem de tare, mai ales că una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut a fost aceea de a deveni mamă tânără.

„Acum este cu tatăl ei, iar în weekend o lăsăm la mama mea pentru că eu sunt la concerte. Nu avem o bonă, mama mea se ocupă, iar din când în când ne mai ajută și verișoara lui Florin, atunci când poate. Viața de mămică e o postură care mă bucură extrem de tare. Mi-am dorit să fiu o mămică tânără și Doamne ajută că o am pe Anastasia și ne bucură în fiecare zi, atât pe mine, cât și pe membrii familiei.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Cred că am mai multă răbdare acum, cred că am devenit mai feminină aș putea spune și mai puternică pentru că au fost și momente în care a trebuit să acționez imediat. A trebuit să nu mă sperii și să știu ce trebuie să fac pentru copilul meu”, a declarat Nicole Cherry, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.