Artista rap Cardi B l-a criticat pe Donald Trump intr-un mesaj video postat pe Instagram, reprosandu-i presedintelui american ca a fortat mii de functionari sa se reintoarca la munca fara salariu pentru a limita efectele blocajului administrativ, informeaza joi AFP.

"Tara noastra trece printr-un infern in acest moment si totul din cauza unui nenorocit de zid", spune cantareata originara din Bronx, referindu-se la refuzul lui Trump de a aproba proiectul de buget federal daca acesta nu include finantarea construirii unui zid la frontiera cu Mexicul.

In lipsa aprobarii bugetului, circa 800.000 de angajati din adminstratia federala se afla in somaj tehnic sau lucreaza fara sa primeasca salariu de aproape patru saptamani.

Cu cateva zile in urma, adminstratia Trump le-a solicitat miilor de functionari aflati in somaj tehnic sa revina la munca, fara salariu, pentru a limita efectele provocate de ''shutdown'', scrie Agerpres.

"Stiu ca multora dintre voi nu le pasa pentru ca nu lucreaza in administratie sau pentru ca nici macar nu au o slujba, dar chestia asta e grava. Cred ca ar trebui sa facem ceva'', a continuat cantareata.

Mesajul lui Cardi B a starnit reactii in randul senatorilor

Mesajul a fost vizionat de mai multi alesi din Congresul SUA, care si-au pus problema oportunitatii distribuirii clipului, in mare parte din cauza limbajului dezinhibat folosit de Cardi B, una dintre cele mai mari vedete din industria muzicala americana actuala.

"Incerc sa-mi dau seama daca ar trebui sau nu sa distribui inregistrarea lui Cardi B", a scris senatorul democrat de Hawaii, Brian Schatz.

"Nu-mi vine sa cred, mi-am pus aceeasi intrebare acum o jumatate de ora"
, i-a raspuns colegul democrat de Connecticut, Chris Murphy,

"Oameni buni, sunt nerabdator. Distribuiti sau nu clipul lui Cardi B?", a reactionat, tot pe Twitter, liderul democratilor din Senat, Chuck Schumer.

"Am decis sa nu facem asta"
, a raspuns Brian Schatz. ''Nu ar fi adecvat pentru un senator''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.