Alte 15.000 de abonamente pentru editia de anul viitor a Festivalului Untold au fost vandute, marti, in mai putin de 10 minute. In urma cu o saptamana, primele 15.000 de abonamente scoase la vanzare au fost epuizate in mai putin de trei minute.

Potrivit organizatorilor, marti, la ora 14:00, a fost pusa in vanzare a doua runda de abonamente pentru Untold 2019.

"Peste 15.000 de abonamente au ajuns marti, 20 noiembrie, la fanii festivalului. Si de aceasta data, interesul iubitorilor festivalului a fost unul extraordinar de mare, astfel ca in mai putin de trei minute s-au vandut 10.000 de abonamente. Pentru a le oferi sansa cator mai multi fani de a-si lua abonamentul la pret special, dupa cele trei minute, organizatorii au suplimentat numarul abonamentelor cu inca 5.000. Astfel ca in mai putin de 10 minute s-au vandut peste 15.000 de abonamente”, au afirmat organizatorii, care au precizat ca vor anunta in curand data urmatoarei runde de vanzare.

Primele 15.000 de abonamente Untold 2019 s-au vandut, saptamana trecuta, in mai putin de trei minute. Desi initial organizatorii au anuntat ca vor fi puse in vanzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, cand s-a dat startul vanzarilor, zeci de mii de fani asteptau sa-si asigure locul la a cincea editie a festivalului. Pentru ca interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis sa ofere fanilor un minut in plus pe pagina de cumparare, timp in care inca 5.000 de fani si-au achizitionat abonamentul.

Festivalul Untold 2019 va avea loc, intre 1 si 4 august, la Cluj-Napoca.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.