Kim Kardashian si Kanye West ar intentiona sa efectueze o vizita in Armenia pentru a adopta un baietel, informeaza Armenpress.

Vedeta americana de televiziune Kim Kardashian, cu radacini armene, si sotul sau cantaretul de hip-hop Kanye West intentioneaza sa adopte un baietel din Armenia, a indicat o sursa pentru revista Heat, citata de Mirror.

''Ei sunt in legatura cu un orfelinat din Armenia pe care l-au vizitat in urma cu trei ani si intentioneaza sa mearga acolo in urmatoarele saptamani'', a declarat sursa pentru Heat.

''Familia lui Robert (tatal decedat al lui Kim - n.a.) era armean, asa ca este absolut natural. Kim si-a adorat tatal si si-ar dori un baietel care sa-i aduca aminte de el'', a precizat aceeasi sursa.

Kim este fiica lui Robert Kardashian, un fost avocat si om de afaceri americano-armean, scrie Agerpres.

Kim si Kanye ar fi ales deja un nume pentru viitor lor copil adoptat. ''Ei au hotarat deja sa ii dea numele Sam, dupa stra-strabunicul lui Kim, Saghatel Kardaschoff, care si-a schimbat numele in Sam Kardashian dupa ce a ajuns in Statele Unite'', a adaugat sursa citata de Mirror.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.