Cantaretul Michael Jackson a ocupat inca o data primul loc in topul celor mai bine platite celebritati decedate, dupa ce in conturile regretatului megastar american au intrat 400 de milioane de dolari in perioada 1 octombrie 2017 - 1 octombrie 2018, relateaza miercuri Press Association.

"Regele muzicii pop", care a murit in 2009 in urma unei supradoze de propofol, a ocupat pentru al saselea an consecutiv prima pozitie in acest clasament anual intocmit de editorii revistei Forbes.

Veniturile sale din acest an provin mai ales din vanzarea actiunilor detinute de megastar in compania EMI Music Publishing. Alte contracte deosebit de profitabile au vizat un documentar TV special ("Michael Jackson's Halloween") si un nou contract cu casa de discuri Sony.

Celebrul cantaret pop, care a murit la varsta de 50 de ani, a obtinut incasari de 2,2 miliarde de dolari in anii care au trecut dupa moartea sa, scrie Agerpres.

Pe locul al doilea s-a clasat Elvis Presley, care a murit in 1977 la varsta de 42 de ani. Starul rock'n'roll a obtinut venituri de 40 de milioane de dolari in ultimul an, provenite in special din vanzarile de bilete la Graceland si inaugurarea unui nou parc de distractii, intitulat Elvis Presley's Memphis.

Jucatorul de golf Arnold Palmer se afla pe locul al treilea, cu 35 de milioane de dolari, caricaturistul Charles Schulz ocupa locul al patrulea, cu 34 de milioane de dolari, iar cantaretul Bob Marley, care a murit in 1981, se afla pe pozitia a cincea, cu venituri de 23 de milioane obtinute in ultimul an.

Topul 13 al celor mai bine platite celebritati decedate este ocupat in continuare de scriitorul Dr. Seuss (16 milioane de dolari), Hugh Hefner - fondatorul revistei Playboy (15 milioane de dolari), actrita Marilyn Monroe (14 milioane de dolari), cantaretul Prince (13 milioane de dolari), cantaretul John Lennon (12 milioane de dolari), rapperul XXXTentacion (11 milioane de dolari), pugilistul Muhammad Ali (8 milioane de dolari) si modelul Bettie Page (7 milioane de dolari).

Jurnalistii de la Forbes au intocmit acest clasament pe baza veniturilor obtinute in perioada 1 octombrie 2017 - 1 octombrie 2018, inainte de plata impozitelor si taxelor datorate agentilor, managerilor, avocatilor si executorilor testamentari.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.