Actrita Emma Stone s-a plans ca rochiile de epoca, cu corset, pe care a trebuit sa le poarte pentru rolul din filmul ''The Favourite'' i-au ''deplasat'' organele interne, conform unui material publicat de Press Association.
 

Celebra actrita joaca in drama de epoca "The Favourite" alaturi de Olivia Colman si de Rachel Weisz. Ea a vorbit la Graham Norton Show despre problemele pe care i le-au ridicat rochiile in timpul filmarilor.

"Femeile au trait asa o perioada atat de lunga, incat nu poti sa nu te gandesti la cat au suferit (...) In prima luna (de filmari n.r.) nu puteam sa respir si inhalam mentol care ma facea sa ma simt ca si cand as fi fost intr-un spatiu deschis, in care puteam sa respir (...) Dupa o luna toate organele mele interne s-au deplasat - a fost oribil si daca nu trebuie neaparat sa faci asta, atunci nici nu incerca", s-a plans actrita, potrivit Agerpres.

Actiunea dramei "The Favourite" se petrece in Anglia secolului XVIII, in timpul razboiului cu Franta, pe cand tronul britanic era ocupat de regina Anne, interpretata de Olivia Colman.

Rachel Weisz interpreteaza rolul prietenei si confidentei reginei, Lady Sarah, iar Emma Stone joaca rolul lui Abigail, verisoara lui Sarah, care ajunge la Curte si ameninta sa se impuna ca noua favorita in cercurile intime ale reginei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.