Un videoclip in care un pastor apare pipaind-o pe artista Ariana Grande a devenit viral. Incidentul a avut loc la inmormantarea Arethei Franklin.

Pe filmare se poate observa cum, in fata publicului prezent la funeraliile Arethei Franklin, pastorul Charles H. Ellis III ii atinge sanul Arianei Grande.

Desi cantarata, care s-a numarat printre cei care i-au adus un omagiu muzical reginii muzicii soul, a incercat sa se indeparteze de pastor, a reusit sa mentina aparentele zambind, scrie digi24.ro.

Internautii s-au aratat dezgustati de gestul pastorului, ironizand, totodata, momentul in care ii spune "Haide sa iti dau tot respectul care ti se cuvine”, luand-o apoi in brate si atingand-o, din nou, indecent.

Ulterior, el si-a cerut scuze, sustinand ca nu s-a gandit niciodata "ca urma sa ating sanul cuiva", subliniind ca probabil "a depasit limitele" prin acel gest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.