Fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger (republican) l-a atacat dur luni pe presedintele american Donald Trump, spunand ca liderul de la Casa Alba s-a purtat ca un sclav care i-a facut vant cu evantaiul presedintelui rus Vladimir Putin la conferinta lor de presa, ''jenanta'', ce a avut loc in aceeasi zi, la Helsinki, relateaza The Hill.

''Ai stat acolo ca un biet molau fara coloana vertebrala, ca un biet sclav care facea vant cu evantaiul'', a declarat Schwarzenegger intr-un videoclip postat pe Twitter, adresandu-se direct lui Trump. ''Ma intrebam cand aveai de gand sa-i ceri un autograf sau sa faci cu el un selfie, sau ceva de genul asta'', a adaugat el.

In inregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger il acuza pe Trump ca a atacat comunitatea serviciilor de informatii si Departamentul de Justitie pentru ca a refuzat sa denunte amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016.

''Esti presedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit sa faci aceasta. Ce-i cu tine?''
, a mai spus Schwarzenegger, cunoscut si pentru rolurile sale in filme precum Terminator.

Schwarzenegger, care s-a nascut in Austria, a intrebat apoi ce s-a intamplat cu ''cuvintele puternice'' rostite in timpul Razboiului Rece de catre fostul presedinte american Ronald Reagan, scrie Agerpres.

''Ce s-a intamplat cu cuvintele puternice si cu fermitatea lui Ronald Reagan cand s-a aflat langa Zidul Berlinului si a spus 'Domnule Gorbaciov, daramati acest zid'? Ce s-a intamplat cu toate acestea?'
', a intrebat Schwarzenegger inainte de a incheia videoclipul cu un oftat adanc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.