LifeStar 1 Iulie 2018 15:15
Cantareata Ariana Grande si-a facut un tatuaj in semn de omagiu pentru tatal lui Pete Davidson, unul dintre pompierii care si-au pierdut viata in timpul atentatelor de la 11 septembrie 2001, potrivit Press Association.

Grande, in varsta de 25 de ani, si Davidson, 24 de ani, au inceput sa iasa impreuna in luna mai, iar la inceputul acestei luni, presa a vorbit despre logodna celor doi.

Admiratorii vedetei au observat numarul 8418 tatuat pe piciorul cantaretei. Sirul de cifre reprezinta numarul legitimatiei pompierului newyorkez Scott Davidson, care si-a pierdut viata in atentatele din 2001.

Pete Davidson, unul dintre membrii faimoasei emisiuni de satira ''Saturday Night Live'', poarta acelasi numar tatuat pe bratul stang.

Actorul a vorbit la un moment dat despre impactul pe care l-a avut asupra sa moarte tatalui, povestind ca si-a smuls parul din cap pana a ramas chel si ca s-a luptat cu ganduri legate de sinucidere, scrie Agerpres.

Potrivit articolelor aparute in presa, Davidson are doua tatuaje dedicate iubitei sale, unul dintre acestea, desenat in spatele urechii, reprezinta un iepuras, o referire la coperta albumului Dangerous Woman semnat de Ariana Grande.

Cei doi si-au anuntat public relatia printr-un mesaj pe Instagram postat in mai, iar Davidson a confirmat oficial logodna in luna iunie, in cadrul emisiunii prezentate de Jimmy Fallon.
Citeste si:
Teo Trandafir și-a pierdut memoria după 5 anestezii generale: Nu...
Teo Trandafir și-a pierdut...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.