LifeStar 3 Mai 2018 10:39
Actrita americana Sandra Bullock, protagonista filmului "Gravity", a dezvaluit intr-un interviu recent ca a fost hartuita sexual la varsta de 16 ani. Artista a mai spus in acelasi interviu ca a evitat sa vorbeasca public despre incidentul petrecut in adolescenta ei deoarece s-a temut ca in acea epoca nimeni nu ar fi crezut-o, informeaza Press Association.

Sandra Bullock a devenit astfel cel mai recent star de la Hollywood care a vorbit public despre propria sa experienta de viata in ceea ce priveste comportamentele sexuale neadecvate dupa aparitia miscarilor #MeToo si Time's Up, scrie Agerpres.

Actrita americana, care a donat 500.000 de dolari in contul miscarii Time's Up, a acordat un interviu pentru revista InStyle. "E usor sa donezi bani unor persoane care sunt incredibil de curajoase si deschise", a declarat ea.

"Insa Time's Up nu este doar despre actori - este despre fiecare mama singura care a fost abuzata, intimidata si hartuita sexual si care incearca doar sa traiasca in siguranta in fiecare zi. Imi place si asociatia All Raise, care a incheiat un parteneriat cu Time's Up pentru a reduce ecartul existent in ceea ce priveste finantarea femeilor si minoritatilor in industria tehnologiei", a adaugat vedeta americana.

"Este datoria noastra sa facem tot ce putem pentru a ajuta. Pot sa spun cu certitudine ca nu exista nicio persoana pe care sa o cunosc si care sa nu fi trecut printr-o anumita forma de hartuire sau care sa nu cunoasca pe cineva care a trecut prin asa ceva", a adaugat ea.

"Pentru mine s-a intamplat cand aveam 16 ani. Ajungi sa te simti aproape paralizat si sa te intrebi: 'Oare ma va crede cineva?'. In acele vremuri? Nu. Pana de curand, victima era aceea care se simtea rusinata, nu agresorul", a continuat Sandra Bullock.

"Insa, prin intermediul unor evenimente precum 'March For Our Lives' putem sa participam la proteste pasnice si sa folosim puterea pe care o detine mass-media. Acum putem sa ne crestem copiii pentru ca ei sa devina neinfricati. Cel putin, eu sper ca imi cresc copiii in acest fel", a declarat actrita.

Sandra Bullock a vorbit in acelasi interviu si despre copiii ei adoptati - Louis, in varsta de opt ani, si Laila, in varsta de cinci ani: "Louis este extrem de sensibil. Ii spun 'fiul meu in varsta de 78 de ani'. E ca Shecky Greene, un actor american de origine evreiasca. E intelept si bland. Am vazut aceste lucruri atunci cand l-am luat de la orfelinat. Exista in el o anumite maretie spirituala. Mi-am spus in acel moment: 'Sper sa nu o dau in bara'".

"Iar Laila este pur si simplu neinfricata. E o luptatoare si acesta este motivul pentru care este printre noi astazi. A luptat pentru a-si pastra spiritul intact. Dumnezeule, va realiza lucruri mari. Va aduce o reala schimbare in lume", a mai spus vedeta americana.
Citeste si:
Coregraful Horațiu Cherecheș, acuzat de hărțuire sexuală, abuzuri...
Coregraful Horațiu Cherecheș,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.