Fetita in varsta de 12 ani a crezut ca este vorba despre o gluma atunci cand mama sa i-a spus ca a fost invitata la Castelul Windsor. ''Ma intrebam 'Face cineva glume pe seama mea?' Dar apoi am aflat mai multe detalii si mi-am zis 'se intampla cu adevarat''', a marturisit miercuri Amelia. ''Nu stiam ce sa spun. Am ramas fara cuvinte''.

Luna trecuta, printul Harry, al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic, si actrita Meghan Markle au anuntat ca vor invita 1.200 de persoane ''membri ai publicului larg" la ceremonia casatoriei lor din 19 mai, in parcul Castelului Windsor, resedinta reginei Elisabeta a II-a, situata in vestul Londrei.

Printre acestia se vor afla tineri care au dovedit abilitati de lideri sau au initiat actiuni in beneficiul comunitatilor din care fac parte, au precizat reprezentantii printului Harry, scrie Agerpres.

Mama Ameliei, Lisa Newton, spune ca a propus-o pentru a se afla pe lista de invitati la nunta regala pe fiica ei, care se afla la concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, in mai anul trecut, cand un terorist sinucigas a comis un atentat cu bomba.