Ema Uta și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, iar afaceristul a dat deja primele declarații în acest sens. Iată ce a declarat despre fosta lui parteneră de viață, dar și despre mama copilului lui!

Ema Uta și Alex Bodi nu mai formează un cuplu

Ema Uta și Alex Bodi s-a despărțit. Este oficial, iar afaceristul a fost cel care a confirmat separarea de aceasta. El a iubit-o și nu are niciun fel de îndoială că sentimentele lor au fost reciproce, doar că un lucru asupra căruia nu au reușit să se înțeleagă l-a pus serios pe gânduri și, de asemenea, să ia decizia ca fiecare să meargă pe drumul său. Nu i-a fost ușor, nici acum nu îi este, doar că nu a putut trăi cu ideea că și-ar putea supăra fiica.

Acesta a explicat că Ema Uta deși îi iubea fetița și a avut grijă mereu de ea, nu suporta relația lor când venea vorba de Iulia Sălăgean, mama copilului. Fie că va forma sau nu un cuplu cu ea, vrea să se asigure că fiica lui va avea mereu parte de o viață așa cum merită și nici nu poate trece peste faptul că Iulia i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa și nici faptul că l-a așteptat patru ani. A mai zis despre ea că l-a așteptat, în timp ce avea grijă de fiica lor, motiv pentru care nu poate decât să îi mulțumească.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente.

Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.”, a declarat Alex Bodi, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Codin Maticiuc, din nou tată. Ana Pandeli a adus pe lume o fetiță
Codin Maticiuc, din nou tată....

Nici nu a terminat bine relația cu Ema Uta că deja oamenii au început să creadă că afaceristul s-a întors la mama copilului său, ceea ce nu s-a întâmplat sau, cel puțin, nu a confirmat lucrul acesta. A avut numai cuvinte de laudă la adresa Iuliei Sălăgean și a dat de înțeles că indiferent ce femei vor veni sau vor pleca din viața, niciuna nu este mai presus de fiica lui, pe care nu vrea să o vadă supărată dintr-un motiv sau altul.

„Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.”, a mai spus Alex Bodi, potrivit surse citate.

Citeste si:
Unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere:...
Unul dintre gemenii lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.