Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemenii săi, un băiețel, a murit la naștere. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Instagram.

Fotbalistul portughez și partenera lui, Georgina Rodriguez, trec prin clipe grele după ce, ieri (18 aprilie), unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Din fericire, fetița este sănătoasă și le dă putere să depășească acest moment.

”Cu cea mai mare tristețe vă comunicăm trecerea în neființă a băiețelului noastru.

Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea copilului nostru ne dă puterea de a trăi acest moment cu speranță și fericire.

Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat.

Suntem devastați și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna”, a fost mesajul pe care Cristiano Ronaldo l-a postat pe Instagram.


Cristiano Ronaldo are cinci copii

Cristiano Ronaldo are acum cinci copii, dintre care trei născuți de mame-surogat. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului, născut pe 17 iunie 2010. Pe 8 iunie 2017, au venit pe lume și gemenii Eva și Mateo. În același an, Georgina Rodriguez a dat naștere celui de-al patrulea copil al portughezului, Alana, scrie Hotnews.

Ieri, partenera lui Ronaldo ar fi trebuit să aducă pe lume gemeni, un băiat și o fetiță, însă, așa cum a anunțat sportivul portughez, doar unul dintre copii a supraviețuit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.