Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, de data aceasta între Florin Salam și Alex Bodi. Cearta dintre ei a pornit, după ce manelistul a spus că omul de afaceri l-ar fi țepuit în afacerea cu NFT-uri. Bodi nu s-a putut abține și a făcut, după aceea, câteva declarații pentru a lămuri pe toată lumea.

Florin Salam și Alex Bodi, scandal de zile mari

Alex Bodi și Florin Salam au început un scandal în toată regula, după ce manelistul a spus tuturor că afaceristul i-a dat țeapă în toată regula, în afacerea cu NFT-uri în care se băgase și el și de la care va avea aștepătări. Pus în fața acestor acuzații destul de grave aduse de un om influent, el a decis să se apere și a oferit un interviu în care a vorbit despre situația în care a fost pus. A dorit doar să facă lumină în acest caz și speră că a reușit.

Ei bine, Alex Bodi a început prin a spune că din respect pentru el, fiindcă îl știe de mai bine de 15 ani și fiindcă au mulți prieteni comuni, i-ar sugera să își ceară scuze. Mai apoi, a povestit că el și Florin Salam s-au întâlnit o singură dată și au discutat despre proiect. Având în vedere cele vorbite în timpul întâlnirii pe care au avut-o, el consideră că manelistul nu poate să mintă lumea sau să își dea cuvântul de onoare, mai ales că are dovezi care îi contrazic spusele.

Afaceristul a ținut să mai menționeze, în cadrul interviului pe care l-a acordat, că artistul nici măcar nu are cuvânt de onoare, având în vedere spusele sale conform cărora nu știa de afacerea respectivă, ci a susținut faptul că el credea că e vorba doar de un joc. Alex Bodi nu s-a oprit aici, ci a mai zis că Florin Salam a semnat un contract și știa foarte bine care sunt riscurile la care se supune, dar și ce presupunea o asemenea afacere, tocmai din această cauză încă este de părere că nu ar fi trebuit să afirme că a fost țepuit.

''Din respect așa pentru el pentru că îl știu de 15 ani și avem mulți prieteni comuni, i-aș sugera să-și ceară scuze. Noi ne-am întâlnit o dată față în față vorbind de acest proiect, iar lucru care nu vreau să-l fac public și să dau dovezi pentru că pot să dau dovezi. El nu poate să mintă cu nerușinare lumea și să-și dea cuvântul de onoare. În primul rând nu are cuvânt că nu știa de afacerea asta și că era vorba de un joc, cred că suferă de amnezie că am văzut că a întrebat-o pe soția lui cum se numește. Dar când le-a cerut la băieții ăștia niște bani, era joc? Tu știi că el are un contract semnat?

Citeste si:
Strategii pentru o afacere mai prietenoasă cu mediul: ghidul pentru...
Strategii pentru o afacere...

Păi tu semnezi un contract și știi că este un joc așa între noi? Eu cu încă cineva am băgat o grămadă de bani în proiectul fără să-i cer lui niciun cent, el avea niște obligații. El trebuia să facă niște publicitate, să facă promovări și când se va lansa.

Am venit de două ori acasă ca să ne întâlnim deoarece eram plecat în străinătate. Înainte de Crăciun m-am dus la el acasă și mi-a zis că băieții i-au promis... și i-am zis n-am nicio treabă cu ce i-au promis, iar de acum înainte să vorbească cu mine.'', a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.