Florin Salam a depus plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce acesta i-a amenințat familia cu moartea în mediul online. Manelistul nu a putut lăsa lucrurile așa și a decis să apeleze la ajutorul oamenilor legii, pentru a-și face dreptate.

Florin Salam, plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani

În urmă cu doar câteva zile, Betty Salam a decis să facă un live pe TikTok, pentru a sta de vorbă cu urmăritorii ei, moment în care a dorit să intre cu ea și Costeluș de la Clejani. Cei doi și-au arucat cuvinte dure, sub privirile curioase ale oamenilor, iar de aici până la amenințări grave a mai fost un singur pas. Bărbatul a amenințat-o pe fiica lui Florin Salam și pe întreaga ei familie, moment în care manelistul și-a ieșit din minți.

Artistul a vorbit pe rețelele sociale despre cele petrecute în timpul live-ului de pe TikTok, dar nu s-a oprit acolo, ci a făcut chiar și o plângere la Poliție, deoarece a primit amenințări cu moartea, ceea ce nu i se pare deloc normal. Florin Salam a mai zis și că nici măcar nu a dorit să îi menționeze numele și și-a cerut iertare în fața oamenilor, pentru că fiica lui a făcut acel live, deși nu ar fi trebuit să facă neapărat lucrul acesta. În plus, i-a zis lui Costeluș de la Clejani că nu are bani și că de aceea stă pe TikTok.

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri”, a transmis Florin Salam, pe Titok.

Tzancă Uraganu nu s-a putut abține și a sărit și el în apărarea lui Florin Salam, dar nu a fost atât de blând în declarațiile sale și l-a jignit pe Costeluș de la Clejani despre care crede că nu este deloc așa cum pare pe internet și i-a dat de înțeles că nu se va ridica vreodată la nivelul lor, oricât de tare ar încerca. Din punctul lui de vedere, bărbatul nu reprezintă nimic în ochii lui și nu înțelege de ce și-a permis să se comporte în felul acela.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

„N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei.

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul.”, a transmis Tzancă Uraganu, în mediul online.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de vedetele care vor scandal cu ea....
Oana Roman s-a săturat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.