Betty Salam a decis, de curând, să facă un live pe TikTok, de care nu s-au bucurat toți cei care au urmărit-o. Vedeta a primit o mulțime de înjurături, ceea ce l-a scos din sărite pe tatăl ei. Care a fost reacția luin Florin Salam, după ce mai multe persoane au vorbit rău și despre el, în mediul online.

Ce a pățit Betty Salam, după ce a intrat live pe TikTok

Betty Salam a făcut un live pe TikTok, în care pe lângă faptul că a vorbit cu Florica Dansatoarea despre mama ei, a mai intrat live și cu alte persoane care nu au avut deloc intenții bune. Ei bine, câteva persoane care au intrat pe live cu frumoasa artistă i-au adresat cuvinte jignitoare atât ei, cât și tatălui acesteia, ceea ce l-a scos din sărite pe îndrăgitul manelist. La scurt timp după, Florin Salam a făcut o serie de declarații în mediul online și a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe live-ul fiicei sale.

Artistul a început prin a spune că fiica lui nu trebuie să intre pe platformă, să se joace cu oamenii, pentru că pe el lucrul acesta îl face să se simtă prost. El a susținut că Betty Salam nu are voie să procedeze în felul acesta, pentru că dacă are nevoie de bani, tot ceea ce trebuie să facă este să apeleze la el, pentru că face rost pentru ea. În plus, acesta a menționat că dacă tot intră pe live, măcar să își promoveze o piesă, să stea de vorbă cu prietenii ei, nu cu „șmecherii”, așa cum le-a spus cântărețul de manele.

“Fata mea nu trebuie să joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc cu urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.”, a declarat Florin Salam, în mediul online.

Singurul motiv pentru care Florin Salam a decis să intre live a fost cel legat de fiica sa, pentru că el nu poate vorbi rău despre alți oameni și nici nu își dorește lucrul acesta. Mai apoi, Florin Salam și-a cerut scuze în fața oamenilor pentru faptul că Betty Salam a intrat live pe TikTok, pentru că este de părere că mulți oameni care îi apreciază au fost deranjați de lucrul acesta, iar dacă nu ar fi fost vorba chiar despre fata lui, nu ar fi intrat niciodată live.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...


''În primul rând, mă simt prost că fata mea a procedat așa. Eu îmi cer scuze la toată lumea că fata mea a intrat pe Tik-Tok. Fata mea n-are voie să intre pe Tik-Tok, n-are voie să facă ea meciuri și cu asta basta. Îmi cer scuze la toți cei care ne susțineți și ne apreciați.”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.