Codin Maticiuc a devenit din nou tată, iar imediat după ce fiica lui a venit pe lume, acesta a postat o imagine cu micuța, dar și cu frumoasa lui parteneră de viață pe rețelele sociale. Nu există fericire mai mare pentru el decât aceea de a deveni din nou părinte.

Codin Maticiuc a devenit din nou tată

Codin Maticiuc este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, care până la vârsta aceasta a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Actorul are o carieră de succes, dar cel mai important pentru el este faptul că are o familie frumoasă pe care o iubește și pentru care este capabil să facă orice. Recent, familia lor s-a întregit, pentru că frumoasa lui parteneră de viață a mai dus pe lume o fetiță, pe care el le-a prezentat-o imediat după fanilor lui din mediul online de care este apropiat.

Mai mult de atât, el a fost atât de emoționat și fericit pentru simplul fapt că i-a putut fi alături Anei Pandeli în ziua în care a adus-o pe lume pe micuța lor. De asemenea, el le-a dezvăluit celor care stau cu ochii pe ei în mediul online și care este numele pe care l-au ales împreună pentru mezina familie. Cei doi îndrăgostiți au decis ca pe aceasta să o cheme Ilinca. Smaranda, fiica lor cea mare, sigur se va bucura de prezența surorii sale în viața lor și se va înțelege de minune cu ea.

„Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10”, a notat Codin Maticiuc, pe Instagram.

Codin Maticiuc are mare încredere în fetițele sale, Smaranda și Ilinca, că vor face o lume puțin mai bună și speră că o vor lua pe urmele sale, că vor continua să ajute la construirea spitalelor ca și tatăl lor, care s-a împlicat și încă o face din tot sufletul în acest proiect și pe care speră să îl ducă mai departe ani la rândul. Rămâne de văzut dacă vor avea aceleași pasiuni precum părintele lor, dar cert este că vor avea parte de sprijin din partea actorului și din partea Ane Pandeli.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.