Codin Maticiuc va fi tată pentru a treia oară și chiar el a fost cel care a dat vestea cea mare, direct pe contul lui de Instagram. Acesta a făcut-o în stilul lui caracteristic, iar comentariile din dreptul fotografiei cu el și cu partenera sa de viață nu au încetat nici ele să apară.

Codin Maticiuc, din nou tătic

Fericire mare pentru Codin Maticiuc și pentru partenera lui de viață care este din nou însărcinată. Sincer din fire cu toți oamenii care stau zilnic cu ochii pe el, acesta a vrut să fie chiar el cel de la care oamenii află vestea cea mare și a făcut-o așa cum a știut el mai bine. Cei doi îndrăgostiți au parte de o poveste de iubire la care multe persoane de vârsta lor doar visează și au împreună o fetiță pe care o iubesc din tot sufletul. Ana mai are un copil dintr-o altă relație, dar Codin Maticiuc nu face diferențe între fata lui și fiul partenerei sale de viață.

Faptul că îi tratează la fel pe ambii este un lucru pe care fanii acestuia îl apreciază enorm, deoarece sunt conștienți că nu este un lucru ușor. Astfel, el și-a câștigat respectul din partea lor, iar recent le-a dat o veste de zile mari și anume că Ana, partenera sa, este din nou însărcinată și că este nerăbdător să își strângă în brațe cel de-al treilea copil.

Codin Maticiuc a postat o imagine în care apare alături de femeia vieții sale, iar în dreptul acesteia a scris câteva rânduri foarte emoționante, sperând că și copilul care va veni pe lume în curând va continua să renoveze spitalele din țara noastră întocmai ca și tatăl lui. El a mai afirmat că nu știe sigur dacă va putea să schimbe ceva în România, dar are mare încredere în copiii lor că vor reuși să fac mai multe lucruri decât el.


”Copilul numărul 3

Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. Dați swipe până la ultima poză să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a transmis Codin Maticiuc, pe social media.

Citeste si:
Percheziții DNA la Administrația Spitalelor București. Ancheta...
Percheziții DNA la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.