Marius Ionut L., in varsta de 27 de ani, din Falticeni, a fost condamnat la inchisoare dupa ce a furat masina pe care o vanduse, pentru a o vinde din nou. 

Initial, barbatul a facut schimb de masini cu un alt tanar din Botosani. Ambele masini erau inmatriculate in Bulgaria. Pentru un BMW 318, suceveanul a primit la schimb un autoturism Mazda si 500 de euro.

Dupa ce a ramas fara bani, barbatul din Falticeni a furat masina pe care i-a vandut-o botosaneanului si a vandut-o, din nou, la o firma de dezmembrari din Neamt, care i-a oferit la schimb 1.600 de lei, potrivit Monitorul de Botosani.

Pagubitul a anuntat politia, iar Marius Ionut L. a fost condamnat la inchisoare cu executare, vineri, de Curtea de Apel Suceava. La pedeapsa actuala i se adauga inca 501 de zile, ramase dintr-o condamnare mai veche. In plus, suceveanul are de platit 3. 000 de euro (valoarea estimata a autoturismului) daune catre botosaneanul caruia ii vanduse initial masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.