Chiar daca acum se pregateste sa devina ducesa de Sussex, Meghan Markle nu a fost intodeauna fericita in dragoste, in anul 2015 oferind sfaturi pe blogul sau persoanelor care nu aveau partener de Ziua Indragostitilor, informeaza ABC.
Iata ce sfaturi dadea actuala logodnica a Printului Harry:
  • "Valentine's Day cu povestirile sale de Cupidon si canturi de lebada de ciocolata, trandafiri si inimioare de zahar este doar atat. Este putin descurajant. Sunt cupluri care se rasfata si cei care isi ineaca singuratatea intr-o cutie de inghetata de iaurt. Dar nu trebuie sa fie asa. Cred ca poti sa fii propriul tau Valentine".
  • "De Valentine's Day voi fi cu prietenii, voi strabate strazile din New York, probabil band un cocteil ciudat de culoare roz si voi sari peste cornetele de inghetata cu noii mei pantofi pe care mi i-am daruit singura, dar am muncit din greu si nu voi astepta sa-mi daruiasca nimeni lucrurile pe care mi le doresc si pentru ca vreau sa ma tratez pe mine insami asa cum ii tratez pe cei pe care ii iubesc", sustinea Markle, citata de digi24.ro.
  • "In definitiv, fie ca ai pe cineva special, esti cu prietenii sau singur, incearca sa fii bun cu tine insuti. Sa te iubesti, sa te pretuiesti si sa te sarbatoresti. Sa fii propriul tau Valentine. Pentru ca meriti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.