Actrita Kim Cattrall, cunoscuta in special pentru rolul sau din serialul ''Sex and the City'', a anuntat duminica decesul fratelui sau, la scurt timp dupa ce a semnalat disparitia acestuia si a publicat un apel pe retelele de socializare pentru gasirea lui, informeaza AFP si DPA.

''Cu mare tristete, eu si familia mea anuntam decesul neasteptat al fratelui si fiului nostru, Chris Cattrall'', a scris actrita intr-un mesaj publicat pe Twitter, insotit de o fotografie a fratelui sau.


Vedeta nu a precizat cauza mortii lui Christopher Cattrall, in varsta de 55 de ani, si a facut apel la respectarea vietii private a familiei sale. Ea le-a multumit tuturor celor care i-au oferit sprijinul pe retelele de socializare.

Cu putin timp inainte, Kim Cattrall semnalase printr-un mesaj publicat pe contul de Instagram ca fratele sau, care locuia in localitatea Lacombe din provincia canadiana Alberta (vest), disparuse de acasa de marti. Ea a precizat ca telefonul mobil, cheile si portofelul fratelui sau fusesera gasite pe o masa din locuinta acestuia, iar usa de la intrare era deschisa.

MISSING! This is my brother Christopher Cattrall or Chris as we call him. He has been missing since Tuesday, January the 30th from his home in Lacombe, Alberta Canada. His keys, cell phone,& wallet left on the table and his front door unlocked. This is not like Chris. He he would never leave his unlocked home without those items nor his 7 beloved dogs. Chris is 55 years old, 6 feet tall, 200 pounds, blue eyes, short brown hair, goatee, average build & usually wearing a waist length hooded winter coat with black gloves, blue jeans and calf high black winter boots. If you’ve seen Chris contact Blackfalds RCMP at 403 885 3300 He’s a one of a kind brother. Help us bring him home safe. Please spread the world. Many thanks for reading this. Kim #centralalberta #blackfalds #reddeeralberta

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Citeste si:
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor . Vrea să își...
Mihai Trăistariu a ajuns la...

Subliniind ca fratele sau nu ar fi plecat de acasa fara aceste obiecte si nu ar fi lasat singuri cei sapte caini ai sai, ea a facut apel la fani sa o ajute sa isi gaseasca fratele, scrie Agerpres.

Politia canadiana a demarat o ancheta pentru gasirea lui Christopher Cattrall.

Duminica, actrita in varsta de 61 de ani a anuntat ca trupul fratelui sau a fost gasit. Decesul acestuia nu a fost considerat suspect, a precizat postul CBC citand surse din politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.