Showbiz 9 Mai 2023 13:15 de Diana Oprișan
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor, din cauza problemelor pe care le întâmpină din cauza fratelui său cu care nu se mai înțelege în niciun fel. El și sora lui au analizat situația și au ajuns la concluzia că ar fi cel mai bine să „îl interneze la un azil. Ce a mai povestit artistul!

Mihai Trăistariu, la capatul puterilor din cauza fratelui său

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, al cărui nume este asociat de foarte multă cu Eurovisionul, unde a încercat să participe de mai multe ori, dar fără niciun rezultat. Cântărețul a intrat în atenția oamenilor, în ultima vreme, datorită faptului că și-a făcut un cont de OnlyFans, unde este activ și unde și-a strâns o comunitate. Deși se știu atât de multe lucruri despre el, foarte puține sunt persoanele care au idee că el nu este singur la părinți.

Acesta are o soră, un frate care este plecat în afara țării și un frate care locuiește în Neamț și pe care își dorește să îl interneze într-un azil, pentru că îi dă mari bătăi de cap și nu se poate descurca așa cum și-ar dori. El a fost profesor de desen, dar a renunțat la locul de muncă din dorința de a deveni artist, dar întrebat de fratele său care este suma de bani pe care a câștigat-o luna trecută, el a răspuns că 100 de lei, iar lui Mihai Trăistariu i se pare ireal, fiind conștient că nu poate supraviețui o perioadă atât de lungă cu atât de puțini bani.

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi? De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!”, a declarat Mihai Trăistariu, conform impact.ro.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Pe Trăistariu nu l-a lăsat inima să își vadă fratele într-o asemenea situație, așa că a scos bani din buzunar și a plătit tot ceea ce era necesar pentru el, pentru că nici măcar lumina nu reușise să o plătească. Acela a fost momentul în care s-au certat serios, doar că se pare că el nu a înțeles mare lucru de pe urma trăirilor sale și încă mai are momente în care îl sună pe artist, pentru a-i cere bani.

Din cauza lui, Mihai Trăistariu a decis alături de sora lui că ar fi mai bine pentru el să fie internat într-un azil, mai ales că nu este capabil să își poarte singur de grijă.

„Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: Plătește-mi nu știu ce factură! Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu are deloc efectul scontat! Dimpotrivă. Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Un deputat PSD a propus oprirea sprijinului României față de...
Un deputat PSD a propus...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.