Mihai Trăistariu este în doliu, după ce cineva drag lui s-a stins din viață. Având în vedere că, în ultimele câteva zile, a considerat că primește semne de la mașina de spălat, acum este aproape convins că ea l-a avertizat în ceea ce privește pierderea pe care a suferit-o.

Mihai Trăistariu este în doliu, după ce i-a murit motanul

Mihai Trăistariu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Artistul a făcut, zilele trecute, o serie de dezvăluiri legate de mai multe semne pe care le-ar primi de la mașina sa de spălat. Mulți au făcut glume pe seama acestuia și pe seama declarațiilor pe care le-a făcut în acest, doar că artistul a luat lucrurile foarte în serios. Una dintre întâmplările recente din viața sa l-au făcut să creadă că presupunerile sale au fost reale și l-au determinat să cerceteze cazul pas cu pas.

Cântărețul a suferit o pierdere imensă zilele acestea, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă. Una dintre pisicile acestuia a murit la 17 ani, din cauza faptului că suferea de insuficiență renală și slăbise foarte mult. A trăit destul de mult, având în vedere că pisicile trăiesc în medie 15 ani, semn că a fost îngrijită foarte bine și iubită enorm, după cum chiar el a dat de inteles.

Ține la animalele lui de companie foarte mult, le oferă toată atenția și iubirea de care au nevoie și le tratează ca și cum ar fi copiii lui. Mai mult de atât, nu se uită nici la bani când vine vorba de animăluțele sale de companie. Pe scenă, gândul lui era numai la motanul care îi murise și chiar a renunțat să mai cânte piese triste în timpul concertului, pentru a nu izbucni în plâns.

”Ea la ora 4 murise și eu la 7 eram pe scenă, mă apucase groaza. Având 8 pisici acasă, 3 deja au murit, una s-a stins acum sâmbătă, acum acum un an, acum 2 ani și încă una, și sunt debusolat, deja încep să fac socoteli, calcule, câți ani mai are fiecare, am o pisică de 11 ani, ele trăiesc în medie cam 15 ani. Cea care a murit sâmbătă avea 17 ani, adică a dus-o destul de bine, dar avea insuficiență renală, slăbise foarte mult, era bătrân, era un motan, dar sufăr enorm.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Pe asta care a murit am și dus-o la București, eu stând în Constanța, am dus-o acum 4 ani cu alte probleme de sănătate care s-au rezolvat, am și investit, nu mă uit la bani dacă e vorba de sănătatea mea sau a pisicilor mei, că sunt ca și copiii mei, m-am atașat atât de tare. Eram sâmbătă în concert și-mi venea să plâng pe scenă și mă abțineam cât puteam, ea la ora 4 murise și eu la 7 eram pe scenă. Am schimbat și repertoriul, am scos piesele lente că am zis dacă interpretez o piesă dramatică mă bufnește plânsul”, a povestit Mihai Trăistariu la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.