Mihai Trăistariu primește mesaje de la mașina de spălat și nu s-a temut să vorbească în fața tuturor despre lucrul acesta, cu lux de amănunte. Artistul nici măcar nu a luat în calcul faptul că ar putea fi stricată și să o vândă, pentru că o ia ca pe un semn. Ce a declarat este de necrezut pentru mulți dintre fanii lui.

Mihai Trăistariu, mesaje de la mașina de spălat

Face Mihai Trăistariu ce face și reușește să ia prin surprindere pe toată lumea cu declarațiile pe care le face. La doar câteva luni după ce a luat foarte serios în calcul ideea de a se criogena, acesta a susținut că primește des mesaje de la mașina de spălat. Prima dată, când a remarcat ceva ciudat la mașina sa, a fost în data de 10 ianuarie. A crezut că este apa de la cadă, dar nu aceea era în realitate problema. Au trecut mai multe zile la rând, iar situația era la fel.

În clipa în care le-a cerut părerea celor din jur pe marginea acestui subiect, unii i-au zis că este vorba despre un fenomen paranormal și cum el crede foarte tare în aceste lucuri, a ajuns și el să considere că într-adevăr, fanii aveau dreptate. Nu a durat mult și a zis că poate s-a criogenat în trecut, s-a trezit peste 1000 de ani și acum își dă semne legat de asta.

„Pe 10 ianuarie, a început să îmi pâcâie ceva în baie. Eu am crezut că este apa, ca apa de la cadă. Mă duc, nimic. După o oră, iar și îmi spuneam ce o fi. Era egal, la fel.

A trecut o noapte, au trecut două-trei zile și tot pâcâie. Am scos din priză, am și spălat. Am început să postez, toată lumea a venit cu paranormale, cu dimensiuni, după am început eu să mă gândesc. Eu am zis că mă criogenez. După am ajuns să peste 1.000 de ani și se poate călători în trecut și zic că sigur am călătorit eu și îmi dau semne.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

Cercetările lui în această direcție nu au ajuns la final. Mihai Trăistariu a luat în calcul mai multe variante, printre care și pe cea legată de faptul că ar fi putut avea mecanismul stricat. Nu a chemat, cu toate acestea, pe nimeni să îi sară în ajutor, ci a scos-o din funcțiune. Și-a dat seama, așadar, că zgomotele pe care aceasta le scotea nu aveau nicio legătură cu energia electrică și a ajuns la conluzia că nu ar trebui să o vândă, ci să încerce să descifreze mesajul respectiv.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

„ M-am uitat în tot ce se poate. M-am gândit că e mecanismul stricat. Mașina e de doi ani, e nouă. N-am chemat pe nimeni. Am zis că o las acolo, că poate e un mesaj, să îl descifrez. Se face aproape o lună și nu s-a mai oprit. Am scos-o din funcțiune, deci nu are legătură cu curentul electric. Ea e conectată la apă, are furtunul de apă băgat. Deci, poate să aibă legătură cu apa, dar nu e sunet de apă, că mai spun că vine apa cu presiune. Așa face încontinuu. Eu țin ușa închisă, să nu o aud. Nu vreau să o vând, că poate e un semn”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.