Mihai Trăistariu a făcut câteva declarații emoționante despre Rona Hartner și a spus cum era regretata artistă în spatele camerelor de filmat.

Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner

Moartea Ronei Hartner a îndurerat o țară întreagă. Regretata artistă se confrunta de multă vreme cu cancerul la creier și la plămâni, iar în urmă cu doar câteva zile a pierdut lupta cu boala. Familia ei a fost cea care a făcut tristul anunț în mediul online, iar oamenilor care au cunoscut-o nu le-a venit să creadă că a plecat dintre noi la doar 50 de ani.

Unul dintre artiștii care au cunoscut-o pe Rona Hartner și care a avut numai cuvinte frumoase de zis la adresa ei a fost nimeni altul decât Mihai Trăistariu, care recent a făcut câteva declarații emoționante despre ea. Acesta crede că bunătatea pe care o avea de fiecare dată și cu oricine, nu era neapărat un lucru bun și deși în anul 2019 a fost depistată cu cancer, a continuat să rămână o persoană optimistă. A apreciat foarte mult lucrul acesta la ea.

„Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă, l-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream.

Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul. S-a manifestat ca o vedetă modestă, foarte la locul ei, nu deranja pe nimeni, nu jignea colegi, nu dădea în nimeni. Știa să fie la locul ei, blândă, bună, cuminte, talentată și harnică.

Era foarte muncitoare în această meserie, care este una solicitantă. Așa mi-a părut rău, nici nu m-am așteptat, nici nu am știut. Pur și simplu am amuțit, nu îmi venea să cred.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
De ce nu poate merge fiica Ronei Hartner la mormântul mamei sale:...
De ce nu poate merge fiica...

Cântărețul a continuat să o laude pe regretata artistă, care era mereu la locul ei, veselă și pozitivă, dar pe care boala a răpus-o mult prea devreme.

A mai apreciat la ea și faptul că era muncitoare și dedicată meseriei sale, care o solicita foarte mult și care a consumat-o, dar de care nu s-a plâns niciodată, pentru că iubea ceea ce făcea, iar lucrul acesta o făcea din ce în ce mai puternică.

"Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva, chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlul atât de îngeresc așa cumva. Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică. Ea era mai mult actriță, dar ea a și cântat mult.

Citeste si:
Mihai Trăistariu, o nouă idee de afacere. Unde vrea să dea...
Mihai Trăistariu, o nouă idee...

Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album, chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful. Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album. Trebuia să cânt în duet cu ea, dar nu s-a mai întâmplat. M-au sunat de la Festivalul de la Mamaia în luna mai anul acesta, când vorbeau că se reia festivalul după 10 ani de pauză și au zis ca noi câștigătorii să cântăm o piesă cu care am câștigat premii la Festivalul de la Mamaia, iar mie mi-au dat să cânt Cât de frumoasă ești.

Citeste si:
Pe cine dă vina Mihai Trăistariu pentru eșecul României de la...
Pe cine dă vina Mihai...

Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis uite vrei să cânți cu Rona melodia De-ar fi să vii din repertoriul Mihaelei Runceanu?! Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner, dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august ea deja în tratamente pentru cancer, nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat, dar noi din luna mai începusem să pregătim De-ar fi să vii.”, a mai povestit el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.